Catherine Austin Fitts over het zwarte budget (interview)

catherine austin fitts

Interview met Catherine Austin Fitts over haar kennis van de zogenaamde zwarte budget operaties (black projects) en de financiering hiervan door fraude en drugshandel.

http://www.youtube.com/watch?v=MtDD25hEBZE

Zie ook: Het geheime ruimtevaartprogramma, David Adair over het geheime ruimtevaartprogramma (lezing), Voormalig NRO/USAF agent over het geheime ruimtevaartprogramma, Ex Area 51 medewerker Ed Fouche over het geheime ruimtevaartprogramma (lezing), De interconnecties van de ‘black projects’ (afbeelding), Black projects patches (afbeeldingen), Secret space program conferentie (sprekers), Arthur Neumann over ‘black projects’ (interview), Bob Lazar, Dr. Judy Wood over de dematerialisatie van het WTC (lezing), Gary Webb – Dark Alliance (interview + boek), Operation Golden Lily, Secret Space Program Conference 2014 (lezingen)

    Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menselijke authenticatie * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.