Docu v/d week #122 – The Lightbringers

documentaire van de week

The Lightbringers – The Emissaries of Jahbulon is een documentaire van onderzoeker Jüri Lina over infiltratie van vrijmetselarij door de zogenaamde illuminized freemasonry (Luciferaanse sekte), en haar rol in het creëren en ondersteunen van het communisme en de World Revolutionary Movement (WRM).

Bijbehorende boeken als .pdf:

Zie ook: Myron C. Fagan over de “Illuminati” (lezing), The New World Order: A 6000 Year History (documentaire), Antony C. Sutton over de financiers van de Nazi’s en de Russische revolutie (interview + boeken), William Guy Carr – Pawns in The Game (lezing + boek), Albert Pike’s brief aan Mazzini, Mystery Babylon serie (door William Cooper), De Jezuïeten en de zwarte Paus, Docu v/d week #171 – In the Shadow of Hermes

    Deel dit bericht:

4 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *