Wie was Jack Parsons?

john whiteside parsons aka jack parsons
(Jack Parsons aka John Whiteside Parsons aka  Marvel Whiteside Parsons (1914–1952))

Jack Parsons was de voornaamste raketingenieur in de USA en mede oprichter van JPL (in Pasedena, CA USA). Hij was tevens Ordo Templi Orientis lid en de opvolger van Aleistar Crowley. Verder was hij bevriend met Ron L. Hubbard de grondlegger van sciencetology. Jack Parsons was een occultist en betrokken bij occulte rituelen bekend als de Babalon working. Hij stierf door een ontploffing in een laboratoriumongeluk.

Jack Parsons and the Origins of JPL:
https://www.youtube.com/watch?v=FUXhosZUDg0&list=PL08E923124AF077AB

Boek over de occulte kant van Jack Parsons als .pdf: John Carter – Sex and Rockets

Zie ook: De geheimen van NASA

  Deel dit bericht:

1 reactie

 1. HET_SYSTEEM schreef:

  Ik leerde Jack Parsons kennen in interviews met kinderprostituee Mauri.

  Zij was meen ik als prostituee werkzaam in haar kleutertijd, Jack Parsons was een van haar klanten, ook een van de weinige lieden in haar kindertijd die zij graag mocht. Hier haar website, waar ook de interviews zijn te downloaden.
  http://reflectionsinthenight.com/
  Ik weet niet meer precies in welk interview ze sprak over haar klant Jack Parsons, maar ik vond alle interviews een aanrader. De interviews zijn wel afschuwelijker dan om het even welke Horror film, Mauri werd verkracht als peuter, waarbij ze naar snuff films moest kijken waar Joden werden doodgefolterd in Auswitsch. Ze heeft ook een snuff film gezien waar Heinrich Himmler werd doodgefolterd, dit door zijn tanden een voor een zonder verdoving te verwijderen. Ik was erg blij met die informatie over Heinrich Himler, want ik zag de foto van zijn vermeende zelfmoord en geloofde die foto meteen al niet. Waarom de leider van de SS alsnog vermoord wordt kwam Mauri ook te weten, dit was namelijk omdat hij zei dat de paus minder belangrijk was dan de macht van de Nazi’s in de underground.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *