Docu v/d week #173 – THE SECRET: Evidence We Are Not Alone

documentaire van de week

Documentaire over de geschiedenis van de UFO doofpot en de invloed van door Harry S. Truman opgerichte Majestic 12 stuurgroep op het UFO doofpot beleid en de aanhoudende geheimhouding van het fenomeen.

Zie ook:  UFO doofpot documentaires van kwaliteit, Richard Dolan over de UFO doofpot (lezing), Steven Greer over de UFO doofpot (lezing + boek), Interview met Jesse Marcel Jr over de ‘Roswell crash’, Docu v/d week #93 – Majestic 12: UFO Cover UpDisclosure en exopolitiek, ‘UFO Disclosure’: De zoveelste ronde, Disclosure Project persconferentie 2001 (video), Citizen Hearing On Disclosure, Richard Dolan over de UFO doofpot (lezing), UFO’s en nucleaire wapeninstallaties, Docu v/d week #3 – Secret Access: UFOs On The Record, De interconnecties van de ‘black projects’ (afbeelding), Bill Cooper over Majestic 12 en de geheime regering (lezing), Ben Rich sterfbed verklaringen, Nog meer ‘UFO disclosure’… (video’s), Majoor Donald Keyhoe over UFO’s (interview + boek), Project Blue Book

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *