Fritz Springmeier over de ‘illuminati’ (interview + boek)

Hieronder een interview met onderzoeker en auteur Fritz Springmeier over de “illuminati” . Hij bespreekt de luciferanen en de bloedlijnen daaraan verbonden, haar structuur, haar geloofsovertuigingen, haar methodes en haar herkomst.

aardse illuminati structuur

De piramide structuur van de “illuminati”.

Belangrijke ‘illuminati’ bloedlijen:

  • De Astor Bloedlijn
  • De Bundy Bloedlijn
  • De Collins Bloedlijn
  • De DuPont Bloedlijn
  • De Freeman Bloedlijn
  • De Kennedy Bloedlijn
  • De Li Bloedlijn
  • De Onassis Bloedlijn
  • De Reynolds Bloedlijn

 • De Rockefeller Bloedlijn
 • De Rothschild Bloedlijn
 • De The Russell Bloedlijn
 • De Van Duyn Bloedlijn
 • De Merovingian Bloedlijn (Europese Adel)

Hieronder enkele boeken van Fritz Springmeier als .pdf

Zie ook: Robin de Ruiter over “Nieuwe Wereld Orde” (interview), De pauselijke bloedlijnen (afbeelding), De Jezuïeten en de zwarte Paus

  Deel dit bericht:

1 reactie

 1. HET_SYSTEEM schreef:

  Geslachtslijnen.
  Niet “bloedlijnen”.

  Hij heeft weer enkele leuke voordrachten gehouden dit jaar.
  Ik zit nu deze te kijken.
  https://www.youtube.com/watch?v=gJv_NH4qL4Q
  Die is van 9 april dit jaar.
  Ruim 2 uur.

  Ik ken de publicaties van Fritz al meer dan 10 jaar. In 2002 heb ik al eens zijn boek online gezet hier in Nederland. In de video van WAC Colorado waar ik juist een schakel heen plaatste, verteld hij enige zaken waar ik commentaar op wil geven. Ik doe dat maar even op Vrijewereld.org.

  Okee, hij vertelt dat het Vaticaan niet de top van de illuminati is, of dat het Vaticaan niet de leiding heeft. Ik meen dat Fritz eens de cartoons van Alberto Rivera moet lezen, want de Oorlog in Vietnam werd toch wel degelijk geleid door Kardinaal Spellman, de ergste pedofiel van de VS (aldus Jim Rothstein). Katholicisme is een onderdeel van een geheime dienst die werd opgezet door Keizer Nero, dat is hetgeen Alberto Rivera ontdekte door onderzoek in de Bibliotheken van het Vaticaan. Daarnaast is het zo, dat de paus de titel heeft van de Romeinse Ceasars’s, Pontifex Maximus. Zowel de EO als de KRO, alsook leden van Opus Dei, die op de top van de NAVO en UN zitten, beweren dat de paus de wereldleider is. Liegen die mensen dat? Hidden in plane view.
  Okee, de paus is een pop, net als Keizer Nero een pop was?
  Ignatius de Loyola was lid van de Alumbrados, maar de medeoprichter van de Jezuieten Orde was Francis Biorgia was lid van de beruchte Borgia familie. Fritz Springmeier steunt verder de legende dat Jezus Christus getrouwd was met Maria Magdalena, dat het Vaticaan dat geslacht wil uitmoorden, dus als hij dat gelooft, dan heeft de paus een motief de wereldleider te willen zijn met Christus en diens bloedlijn als concurrent.

  Vooralsnog lijkt het mij toch, dat Fritz Springmeier te weinig informatie heeft over Katholicisme, om aan zijn uitspraken daar over al te veel waarde te hechten. The Unhived Mind en Eric Jon Phelps beweerden dat Fritz informatie geeft over nogal op laag niveau, wat op bepaalde wijze juist kan zijn, maar Fritz zijn bronnen zijn ex-leden van de illuminatie die hij hielp los te komen van de orde, terwijl Vaticanassassins boeken van ex-priesters als bronnen gebruikt. Dus krijgt men dezelfde informatie vanuit een andere hoek.

  Het lijkt me dat deze bronnen elkaar aanvullen, niet weerleggen.
  Zolang ik elk jaar wel ergens in “christelijke” bron gepubliceerd zie “de paus is de wereldleider”, lijkt mij dit toch een belangrijk feit, ook al neemt niemand dit om een of andere reden serieus. Vooralsnog kwam ik in mijn onderzoek tegen dat Stropdassen een mode is van Rooms Katholieke Adel, dus als alle regeringsleider op de planeet stropdassen draagt, dan is de paus de wereldleider. Leider zonder stropdas: Ghadaffi RIP

  Wikipedia schrijft dat Fritz Springmeier ultrarechts is.
  Lijkt me dat heer Springmeier Ultralinks is, want hij protesteert tegen gebruik van geweld en tegen onterecht verworven rijkdom.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *