De USA zullen nooit ontwapend worden

gun control dictators

“All political power comes from the barrel of a gun. The Communist Party must command all the guns; that way, no guns can ever be used to command the party.”- Mao Zedong

De bevolking van de USA zullen nooit ontwapend worden. Hoe hard ze het ook zullen proberen om de bevolking te ontwapenen.

De false flags werken niet meer.

Heeft het politie/militair apparaat het recht op vuurwapens dan heeft u het al zeker.

Accepteer geen leugens die u proberen wijs te maken dat u niet verantwoordelijk genoeg bent om een wapen te bezitten. Het is uw natuurrecht om te bezitten wat u wilt (recht op eigendom), dus ook vuurwapens. Dit is noodzakelijk voor de zelfverdediging tegen de tirannie van de criminele bewapende bezetters. Tot alle tirannie van moeder Aarde is verdreven zal het Amerikaanse volk met haar vuurwapens de vrijheid van alle wereldburgers verdedigen.

private gun ownership map

De CIA (grotendeels NAZI’s) false flag operaties (Waco/Oklahoma city/Columbine/Aurora/Sandy hook) hebben niet het door de controleurs gehoopte effect gehad, en de Amerikaanse bevolking heeft alleen maar meer wapens aangeschaft.

“The government encouraged the manufacture and importation of firearms for the criminals to use. This is intended to foster a feeling of insecurity, which would lead the American people to voluntarily disarm themselves by passing laws against firearms. Using drugs and hypnosis on mental patients in a process called Orion, the CIA inculcated the desire in these people to open fire on schoolyards and thus inflame the ant-igun lobby. This plan is well under way, and so far is working perfectly. The middle class is begging the government to do away with the 2nd Amendment.” – William Cooper – Behold a pale horse, 1991, p. 225

Omdat het Amerikaanse publiek niet ontwapend is, is er nog geen wereldwijde absolute concern dictatuur gevestigd. De militie houdt ze tegen. Zonder een bastion van vrijheid dat de USA zou moeten zijn waren we allemaal totaal verloren. Dit bastion is daarom al zolang belegerd. Het is de laatste post die de controleurs moesten veroveren (Het was op een gegeven moment het enige land dat niet onder Vaticaan controle was), wat hen in zekere mate gelukt is politiek, economisch en militair gezien. Echter wat nooit zal lukken is het ontwapenen van de Amerikaanse burger.

Vergeet de anti wapenbezit propaganda! Een persoon met een wapen is een vrij mens, een persoon zonder wapen is een subject.

guns dont kill people people kill people
Privaat wapenbezit verlaagd de criminaliteit. Een (vuur-)wapen is een gereedschap niet meer niet minder. Moord is nog steeds verboden onder natuurrecht ook als wapenbezit legaal is.

girls with guns

We begrijpen dat de anti-wapenbezit propaganda er diep in zit gebakken bij de meeste Nederlanders. Denk er eens over na, geen enkel argument dat de anti-wapen lobby heeft houdt stand. Natuurlijk zijn wapens gevaarlijk, in de handen van de verkeerde persoon. Dat is precies het probleem; de criminelen houden zich niet aan de wapenwet en zijn dus bewapend, tevens is de staatsmacht gecorrumpeerd door de controleurs en deze zijn ook bewapend (politie/leger). De wapens zijn dus al in de verkeerde handen. Dit dient geneutraliseerd door de wapens in de goede handen te brengen, namelijk het vrije volk.

Luister naar deze Chinees:

Een georganiseerde militie (leger) is een obstakel voor de wereldvrede . Een leger kan namelijk offensief ingezet worden bij een bezetting.  Ze noemen het dan wel defensie maar wanneer was de laatste keer dat defensie in inzet was op Nederlands grondgebied en Nederland verdedigde? Defensie is de facto  tegenwoordig duidelijk meer offensie . Waarom lenen we onze kinderen nog om oorlogen voor bankiers te voeren?

Een land met een ongeorganiseerde militie (bewapende bevolking) zal nooit aangevallen worden van buitenaf. Dit omdat iedereen in potentie een soldaat is. Het (onrealistische) plan van de controleurs om de USA te bezetten met VN troepen kan niet worden uitgevoerd voordat het volk ontwapend is. Een ander voordeel van een ongeorganiseerde militie is dat ze geen andere naties/volken kunnen aanvallen omdat er geen georganiseerd leger is. Het is dus een betere optie voor wereldvrede en zal criminele militaire occupatie onmogelijk maken. Hef de strijdmachten op en bewapen het volk! Bevrijd de wereld van criminele militaire occupatie en beëindig kolonialisme.

zie ook: Docu v/d week #44 – Innocents Betrayed – The True Story Of Gun Control en 3D printer maakt functionele vuurwapens (video)

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *