Art Meets Science and Spirituality in a Changing Economy

In 1990 werd er in Amsterdam een conferentie gehouden over het opkomende nieuwe paradigma van een holistische wereld en de implicaties voor de wereldeconomie. Deze conferentie, genaamd Art Meets Science and Spirituality in a Changing Economy, werd georganiseerd door de Nederlandse kunstenares Louwrien Wijers. Vijf panels met grote wetenschappers, economen, denkers en kunstenaars. Van ieder panel is er een documentaire gemaakt met beeldmateriaal van de conferentie zelf alsook interviews met enkele panelleden:

Part 1: From Fragmentation to Wholeness
Part 2: The Chaotic Universe
Part 3: Crisis of Perception
Part 4: The Transforming World
Part 5: The Shifting Paradigm

    Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Bud Oostrom schreef:

    Louwrien kende ik via Joseph Beuys, die deelnam aan een workshop in 1978. Daarna maakte ik met hem een prognose over de groene politiek, Kein Grün ohne Rot genaamd. Heeft Louwrien daar ooit kennis van genomen, van Beuys’ politieke ambities? Hoor het graag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *