Interview met ex-‘illuminati’ lid Jay Parker

WAARSCHUWING: Als u slachtoffer bent geweest van ritueel misbruik of trauma based mind control kan de inzage van het volgende materiaal negatieve lichamelijke en psychische gevolgen hebben.

Jay Parker former illuminati
Interview met voormalig ‘illuminati’ lid Jay Parker door Alfred Webre. Jay Parker is geboren in een multigenerationele satanische ‘illuminati’ familie en slachtoffer geweest van trauma based mind control.

Zie ook: Ex-”illuminati” programmeur over mind control en de orde (interview), John Todd over de “illuminati” (lezing), Cathy O’Brien MK ULTRA en Monarch overlevende, Satanisch kindermisbruik, Fritz Springmeier over de ‘illuminati’ (interview)

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *