Docu v/d week #30 – JFK II: The Bush Connection

Deze week een documentaire over de moordaanslag op John Fitzgerald Kennedy in 1963. De officiele verklaring luidt dat Lee Harvey Oswald hem heeft doodgeschoten en dat hij alleen handelde. Deze verklaring is altijd al controversieel geweest, onder andere doordat de kogelbanen van de kogels die JFK hebben geraakt niet tot 1 startpunt te herleiden zijn, wat een magic bullet veronderstelt. Er gaan al decennia theorieen rond wat er nou precies gebeurd is en waarom. De volgende documentaire bevat vele oude beelden van de moordaanslag zelf en onderzoekt wie de daders wel en niet zijn, en welke belangen er gemoeid zijn bij deze historische moordaanslag.

https://www.youtube.com/watch?v=gZdd7aIDW9M

Zie ook: Bill Cooper over de moord op JFK, Eric Jon Phelps – Vatican assassins (interview + boek)

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *