Docu v/d week #152 – The Royal Order of Jesters

documentaire van de week

Documentaire over de uiterst geheimzinnige orde binnen de vrijmetselarij waarvan naam vertaalt als de Konkinklijke Orde van de Narren. Vele leden van de Royal Order of Jesters houden bijeenkomsten tijdens welke zij zich afzijdig houden van de masonische eed die zij afgelegd hebben. Hoewel overspel, gokken en drank- en drugsgebruik tegen de masonische regels zijn, nemen de Jesters vaak deel aan deze activiteiten. De orde schetst zelf het beeld dat lidmaatschap een ludieke rang is die vrijmetselaars kunnen bemachtigen zonder serieuze bedoelingen, maar heeft een strikt uitnodigingsbeleid en doet haar uiterste best om publicaties over de orde in de publieke sfeer te beperken. Bij nadere inspectie blijkt de afwijkende en dubieuze masonische orde om meer te draaien dan een kleurrijke geborduurde patch en een donatie aan een goed doel..

Zie ook: Docu v/d week #72 – Secret Societies the String Pullers, Docu v/d week #122 – The Lightbringers

    Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Guus schreef:

    Als de politie deze rommel in hun bestuur niet aanpakt, zullen alle politie agenten de gevangenis in moeten. Politie agenten die wetsovertredingen bewaken, we kennen het in Nederland ook overal in elke dorp en elke stad. Politie betrokken bij mensenhandel, beste voorbeeld tot begrijpen zal Rusland zijn, en de Oekraine.

    Dankzij de bachale orgies door geheime diensten als de Hells Fire Club in Engeland, Bohemian Grove en shriners daarna in de VS.

    Media en Justitie werken voor de Hells Fire club, niet voor de gemeenschap, dat is de situatie geschetst dan. Welke geheime dienst infiltreerde welke geheime dienst, infiltreerde de vakbond of enig ander volksinitiatief?!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *