Klokkenluider William Tompkins over geheime ruimtevaartprogramma’s (interview + boek)

William M. Tompkins
Interview met de onlangs overleden ET/ED contactee en ruimtevaart industrie klokkenluider William M. Tomkins (en de redacteur van diens boek Robert Wood) over de geschiedenis van de geheime ruimtevaartprogramma’s en buitenaards contact en de bijbehorende verborgen technologieën.

interview:

Het bijbehorende boek als .pdf: William M. Tompkins – Selected by Extraterrestrials

Area 51 medewerker over geheime technologie, Ex Area 51 medewerker Ed Fouche over het geheime ruimtevaartprogramma (lezing), William Pawelec over ‘black projects’ (interview), Bob Lazar, Black projects patches (afbeeldingen), Voormalig NRO/USAF agent over het geheime ruimtevaartprogramma, Het geheime ruimtevaartprogramma, De interconnecties van de ‘black projects’ (afbeelding), “The battle of Los Angeles”, UFO’s en nucleaire wapeninstallaties, Docu v/d week #139 – Aldebaran Mystery 2

    Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Enrico schreef:

    kent iemand het verhaal van zn rechtse oor?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *