Docu v/d week #4 – Conspiracy Of Silence

docu

De documentaire van de week is “Conspiracy of Silence”. Een documentaire over de vele pedofilie netwerken aan de top van de (illuminati/luciferaanse) piramide. Deze documentaire is toen der tijd niet door Discovery Channel uitgezonden onder druk van hooggeplaatste politici.

Het bijbehorende boeken als .pdf:

Zie ook: Joris Demmink de pedofiel, Satanisch kindermisbruik, Ritueel kindermisbruik en kinderhandel in Nederland, Docu v/d week #164 – The Kinsey Syndrome, PizzaGate pedofilie netwerk

  Deel dit bericht:

2 reacties

 1. Firestarter schreef:

  Voordat ik de Franklin cover-up las, over het pedofielennetwerk in Nebraska met vertakkingen tot in het Witte Huis, had ik het rapport van Ted L. Gunderson gelezen: http://educate-yourself.org/cn/gundersonreportchildsexualabuse.shtml
  Mede omdat Gunderson enthousiast is over John DeCamp, waren mijn verwachtingen voor The Franklin cover-up hoog. Toen ik het boek las, werd ik teleurgesteld dat Bush, Reagan of de andere hoogeplaatste pedofiele kindermoordenaars niet aan de schandpaal genageld worden.

  De volgende informatie ontbreekt in The Franklin cover-up, maar staat wel op internet.
  GEORGE H.W. BUSH – Eulice (Lisa) Washington (Nelly Patterson Webb) verklaarde tegen jeugdwerker Julie Walters Bush’ aanwezigheid op een sexfeest van Larry King waar zij misbruikt werd “wearing nothing but a negligee” en dat “Bush left the party with a nineteen year old black boy named Brent”; haar nieuwe pleegmoeder (na de Webbs) Kathleen Sorenson verklaarde dat behalve Nelly ook zusje Kimberly verklaringen had afgelegd over Bush senior. Rusty Nelson (fotograaf van Larry King) verklaarde dat niet alleen Bush maar ook George Bush junior en Ronald Reagan deelnamen aan het pedofielennetwerk rond Larry King. DeCamp meldt alleen maar dat Nelly Patterson Webb Bush bij 2 feestjes gezien had, maar zonder details blijft dit vaag.
  Luitenant kolonel MICHAEL AQUINO – Aquino wordt genoemd door DeCamp, maar details ontbreken grotendeels. Aquino was vanaf 1966 tot 1975 lid van de Church of Satan van Anton LaVey, richtte naar dat voorbeeld zijn eigen Temple of Set op en werkte als specialist psychologische oorlogvoering van 1968 tot 1990 voor het leger. In 1985 (Fort Bragg) werden verklaring afgelegd dat Aquino aanwezig was in 2 kerken waar kinderen misbruikt werden en in 1986 (Presidio) legden 60 kinderen verklaringen af dat ze misbruikt werden, onder andere in een huis van Aquino. Aquino “kocht” Johnny Gosch na zijn ontvoering. Aquino word ook genoemd door Rusty Nelson. Op de volgende site informatie over Aquino: http://EXPOSINGINFRAGARD.BLOGSPOT.NL/2014/02/THE-CASE-AGAINST-MICHAEL-AQUINO-SATANIC.HTML
  ANTON LAVEY: ontbreekt in het boek van De Camp. De zoon van LaVey, Anton Szandor LaVey, verklaarde dat hij gecastreerd werd door zijn vader en hij Johnny Gosch meerdere keren ontmoette.
  David Thorstadt, de directeur van de North American Man-Boy Love Association (NAMBLA), misbruikt Bonacci toen hij 11 jaar oud was. DeCamp maakt hiervan geen melding.

  Ik denk dat de “The Franklin cover-up” dus de perfecte naam is voor dit boek, omdat John DeCamp zelf bijdroeg dat het pedofielennetwerk geheim gehouden wordt, door Larry King als hoofdschuldige te kiezen. Er zijn diverse sites, die melden dat zowel John DeCamp, Ted Gunderson als Bill Colby eraan bijdroegen dat deze smerige affaire nooit opgehelderd werd: http://WWW.WARONWETHEPEOPLE.COM/CHILD-SEX-TRAFFICKING-SCANDAL-EXPOSES-CIAFBI-JUSTICE-DEPARTMENT-COVER-CRIME-NETWORK/
  Hier staan de bizarre onthullingen dat George H.W. Bush gefotografeerd werd met Johnny Gosch en dat Ted Gunderson 2 ½ week getrouwd was met Diana Rively, ex-vrouw van Anton LaVey.
  Opvallend in de biografie van John DeCamp: hij kreeg meerdere militaire onderscheidingen voor oorlogsmisdaden in Vietnam, was in de jaren 1970 senator van Nebraska, werkte voor de CIA (en voormalige directeur Colby was zijn goede vriend) en vertegenwoordigde meerdere betrokkenen als advocaat. Ik denk dat de CIA tot over de oren betrokken is, terwijl DeCamp de indruk wekt, dat alleen de FBI schuldig is (George Bush senior was N.B. CIA-directeur na Colby). Ook is duidelijk dat DeCamp deel uitmaakt van de elite van Nebraska, zodat hij betrokken pedofielen moet kennen (DeCamp erkent N.B. dat hij feestjes van Larry King bijwoonde).
  John DeCamp was de advocaat van Paul Bonacci, die tot 5 jaar gevangenis werd veroordeeld, omdat hij een jongen kort aan de buitenkant van zijn broek aanraakte. Had hij voor deze betrekkelijk lichte aanklacht geen lichtere straf kunnen regelen?
  Alisha Owens werd voor meineed veroordeeld tot jarenlange gevangenisstraf op grond van de verklaring van Troy Boner. Boner legde voor De Camp een verklaring af dat deze verklaring gelogen was en bevestigde het verhaal van Owens. Had DeCamp niet kunnen regelen dat Owens werd vrijgelaten?
  Rusty Nelson werd veroordeeld voor een parole violation, nadat DeCamp opeens ophield hem te vertegenwoordigen als advocaat. Op internet staat informatie dat Nelson helemaal geen regels overtrad.
  Ik krijg helemaal smerige ideeën als ik lees dat John DeCamp in 1975 in operatie Baby Lift 2800 Vietnamese weeskinderen naar de VS transporteerde (voor de seksuele genoegens van de Amerikaanse elite?!?).

  Verrassend misschien dat ik desondanks aanraad om The Franklin cover-up te lezen, als je interesse hebt in smerige schandalen. Ik ken geen betere boeken over zo’n politiek gevoelig onderwerp. Het lijkt me onwaarschijnlijk dat The Franklin scandal van Nick Bryant beter is.

 2. Firestarter schreef:

  EPSTEIN, CLINTON, TRUMP, PRINCE ANDREW
  Ik heb onderzoek gedaan naar de Amerikaanse presidentskandidaten Hillary Clinton en Donald Trump.
  Het smerigste dat ik gevonden heb, is hun connectie met de pedofiele miljardair Jeffrey Edward Epstein.
  Epstein had een hele stal aan minderjarige prostituees, waar hij niet alleen zelf zijn perverse lusten op botvierde, maar die hij tevens aan zijn stinkend rijke vrienden aanbood. Epstein werd veroordeeld tot 18 maanden gevangenisstraf, waarvan hij 13 maanden zat. Epstein exploiteerde deze groep kinderen samen met zijn vriendin Ghislaine Maxwell.
  Epstein’s telefoonboekje bevat de namen van Bill Clinton, Donald Trump, David Rockefeller en Peter Soros (neefje van George Soros).
  Virginia Roberts heeft verklaard dat ze in dienst van Epstein als minderjarige seks had met Prins Andrew (van het Britse koningshuis).

  Epstein heeft de “liefdadige” Clinton Foundation mede-opgericht, maar nadat hij veroordeeld was, wilden de Clintons hem ineens niet meer kennen: http://investmentwatchblog.com/billionaire-paedophile-jeffrey-epstein-created-clinton-foundation/
  Bill Clinton heeft minimaal 26 keer in het privévliegtuig van Epstein gevolgen, zelfs naar zijn sexeiland (Little St. James op de Virgin Islands). Ook in het vliegtuig werden regelmatig kinderen misbruikt. Clinton vloog 4 keer met “Janice” en “Jessica”, met “one female” en met Chauntae Davies.
  Virginia Roberts zag Bill Clinton op een besloten feestje met Jeffrey Epstein en twee 17-jarige meisjes: http://hotair.com/archives/2016/05/13/bill-clinton-took-26-flights-with-sex-offender-jeffrey-epstein/
  Terwijl de Clintons hun jarenlange vriendschap met Epstein hebben ontkend, nodigden ze zijn steun en toeverlaat, Ghislaine Maxwell, uit voor de bruiloft van hun dochter Chelsea in 2010 (let vooral op de foto’s): http://www.dailymail.co.uk/news/article-2906981/Bill-Clinton-pictured-Jeffrey-Epstein-s-social-fixer-Chelsea-s-wedding.html
  Er zijn op ten minste 14 vrouwen, die seksueel geïntimideerd zijn door Bill Clinton: http://www.dailywire.com/news/1344/how-many-women-has-bill-clinton-sexually-abused-amanda-prestigiacomo

  Donald Trump is ook nauw verbonden aan Jeffrey Epstein; dit zei hij over Epstein in 2002: “I’ve known Jeff for 15 years. Terrific guy, he’s a lot of fun to be with. It is even said that he likes beautiful women as much as I do, and many of them are on the younger side. No doubt about it — Jeffrey enjoys his social life.”
  Mark Epstein, Jeffrey’s broer, verklaarde in 2009 dat ook Trump in Jeffrey’s privévliegtuig vloog terwijl Vanity Fair in 2002 schreef dat Trump regelmatige dineerde in Epstein’s huis: https://news.vice.com/article/the-salacious-ammo-even-donald-trump-wont-use-in-a-fight-against-hillary-clinton-bill-clinton
  “Katie Johnson” heeft Donald Trump en Jeffrey Epstein aangeklaagd voor verkrachting in New York in 1994 toen ze 13 jaar oud was: http://www.snopes.com/2016/06/23/donald-trump-rape-lawsuit/

  Alsof dat nog niet genoeg is, heb ik nog veel meer smerigheid over de Clintons en Trump gevonden.
  Hillary Clinton: 1) Clinton body count, 2) Whitewater en Castle Grande, 3) BBCI, 4) bewapenen en financiering van ISIS en Al Qaeda, 5) medeplichtig aan de aanval op het Amerikaanse consulaat in Benghazi en 6) de moord of de sekte van David Koresh.
  Donald Trump: 1) geen miljardair, 2) 4 keer failliet gegaan, 3) vastgoedfraude met George Soros, 4) wanbetaler, 5) wetsovertredingen in zijn casino’s en 6) wegpesten van huurders.
  Zie mijn verhaal: http://www.ronpaulforums.com/showthread.php?499034-Boycott-the-elections

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *