“Bevrijdingsdag”

Criminelen gefotografeerd op bevrijdingsdag 2014

None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free. — Johann Wolfgang von Goethe

Op 5 mei vieren de meeste mensen in Nederland de bevrijding van de Duitse bezetters in 1944-1945. In de media en elders in het publiek wordt nogal eens verkondigd dat wij vrij zouden zijn. Hoewel er geen militairen meer op straat rondlopen, zijn er nog genoeg zaken die de vrijheid van ons allen in de weg staan. Er hangen overal camera’s, identificatieplicht is ten onrechte ingevoerd en wordt actief misbruikt, dissidenten worden onderdrukt in hun vrije meningsuitingen, (oorlogs)propaganda wordt dagelijks via de massamedia verspreid en al het digitale communicatieverkeer wordt afgeluisterd. Zo worden onschuldige mensen continu verdacht van allerlei zogenaamde en vaak ongespecificeerde misdrijven. Tevens gebruikt de staat middelen die zij gewelddadig ontneemt van de mensen om samen met andere criminele partijen in wapens te handelen en oorlogen te verwerkelijken. Banken, multinationals en andere occulte sektes corrumperen de overheid, media en politiek, zoals dat ook in Duitsland gebeurde voor (en na) de tweede wereld oorlog. De meeste verantwoordelijken voor de tweede wereld oorlog, en daarmee de bezetting in Nederland en al het leed wat er bij kwam kijken, zijn daarvoor niet gestraft en hebben het stokje overgedragen aan hun kinderen. Nederland, maar belangrijker nog de hele wereld, is nog niet bevrijd van de fascisten die trachten hun posities te behouden en de wereld te controleren.

nederland nog steeds bezet door nazi's

Vier vooral feest, maar laat u niet misleiden over de “vrijheid” van mensen binnen het systeem.
Zie ook: Alle oorlogen zijn veroorzaakt door bankiers (video), Joseph P. Farrell over de postterritoriale NAZI’s (interview + boeken), Vrijheid (video), Docu v/d week #128 – The War You Don’t See, Het criminele fascistische “koningshuis”, Jim Marrs – the Rise of the Fourth Reich (interview + boek), De Jezuïeten en de zwarte Paus

  Deel dit bericht:

7 reacties

 1. Guus schreef:

  Het is spijtig dat Nederlanders de propaganda van de Katholieken geloven.
  Koning Willem Alexander is Protestant, verliest zijn autoriteit door de Europese Unie. Prins Bernhard was geen lid van de SS maar van de Wehrmacht. Terwijl er dienstplicht was in Duitsland.

  Niet dat ik monarchistisch ben, maar het aanvallen van lieden die onschuldig zijn aan de vruchten van de “NAZI’s”, een woord wat een Beierse afkorting is van de naam Ignatius, zoals in Ignatius de Loyola, is verwerpelijk.
  Koning Willem Alexander is Protestant, vooraleerst men naar een ander gaat kijken voor landverraad, zal toch eerst het protestantisme ter sprake moeten komen, want de Jezuieten hebben de leiding over de Contrareformatie. Aangezien dit niet gebeurd, zijn alle publicaties inzake laf, slecht onderzocht, in dienst van de NAZI’s die een Europese Unie opzetten, en zo nog meer medeplichtigheid aan wat men zegt te bestrijden.

  Vraag:
  Is de Prins van Oranje, Koning of niet, een Protestant?
  Zo ja, dan staat hij op de te dodenlijst van de Contrareformatie.
  En is dus gelieerd aan het volk, niet aan de Nazi’s.

  • Vrije Wereld schreef:

   Willem Alexander von Amsberg is geen protestant. Net zoals dat Benjamin Netanyahu geen jood is. Het zijn allemaal Satanisten/Luciferanisten. De zogenaamde religies zijn enkel een dekmantel. Als u denkt dat protestantisme nog steeds een factor is in het verzet tegen het Romeinse rijk, dan bent u niet goed geïnformeerd. De protestantse kerk is bijna volledig weer geassimileerd door het Romeinse rijk. Inclusief de nep oranjes = ridders van Malta.

   • Guus schreef:

    Dat ben ik met u eens VW. Dat laatste tenminste. Protestantisme is volledig overgenomen en apostaat. Het woord “zondag” staat niet in de Bijbel, maar wel in de leerstellingen van het Vaticaan, dus Gereformeerde en Hervormde kerken zijn rooms. Ook het woord “kerk” staat niet in de Bijbel, alsthans niet protestantse vertalingen, dus de PKN, Protestantse Kerk Nederland, is rooms. Daarnaast is het logo van de PKN een afbeelding van de Stoel van Petrus geleent, dus de PKN is rooms.

    Maar betreft Benjamin Netanyahu, ik betwijfel hetgeen u daarvan beweerd. Op Youtube is er een filmmaker die bij Benjamin Netanyahu op school heeft gezeten, hij verteld dat Netanyahu een betrouwbaar persoon is. Steven Ben-DeNoon. Bovendien bevat dit account veel belangrijke informatie, een in mijn ogen betrouwbare man, dus ik acht zijn beschreven ervaring als waarschijnlijk juist.

    Betreft Alan Lamont, hij leeft nog, maar veel van zijn preken bevatten nogal wat speculaties tot feiten gebombardeerd. Ik luister graag naar zijn youtubes, maar neem hem niet al te serieus.

    **********
    Itzjak Rabin is vermoord door Shimon Perez,
    http://www.konformist.com/rabin.htm
    De Israelische politiek is iets gecompliceerder dan blind elke minister president aanvallen. Shimon Perez is na de moord op Itzjak Rabin benoemd tot adviseur van de paus, net als Henry Kissinger is benoemd als adviseur van de paus. Dit illustreerd eveneens de enorme macht die de RKKerk heeft over de Nederlandse en Amerikaanse media, ook over de alternatieve media. Onderwijs lijkt mij debet aan dat laatste, want roomse media zijn eigenlijk alternatief, als men de wetten van de Republiek handhaaft.

    En anderzijds is het evident dat protestantisme slechts zichtbaar is op demontsraties, maar NCRV EO en CNV zijn rooms. Infiltranten hebben daar een beslissende rol in alle keuzes. Geheimhouding staat daar voorop, daarna propaganda.

    Deze theologische discussie staat los van het Huis van Oranje, want het volk gelooft eveneens dat lieden als Mark Rutte of Jan Peter Balkenende van protestantse huize zijn, hoewel de waarheid is, ze zijn uit roomse huize.
    Met dit verschil, dat er mogelijk nog Bijbels te vinden zijn, voor Katholieken is het STRIKT verboden de Bijbel te lezen.

    Als dit intellectueel probleem niet aangepakt wordt, wat moeilijk misschien zelfs onmoglijk is zonder een betrouwbare Bijbel vertaling, lijken mij enige aanvallen op de positie van onze Koning onterecht. Koning James 1 van Engeland heeft zo’n Bijbelvertaling ondersteund, niet gezegd dat zulks in Nederland nodig zou zijn, want de Staten Vertaling is een Republikeins produkt wat geen verbeteringen behoeft, maar de Koning is hier slechts een pop van de paus, evenals Dutchbat en bijna alle andere ambtenaren functies. Dus ik acht aanvallen op de koning als naief, erg naief. Jezuieten zoeken altijd naar een positie aan het hof of de top van de politiek, dus de manipulatie aan de top, gebaseerd op onwetendheid, zou te overwinnen moeten zijn met gezond verstand en nuchter Hollanderschap.

    • Vrije Wereld schreef:

     Labor Zionism controleert Likud. Shimon Peres (door jezuïeten geschoold in Polen) controleert Benjamin Netanyahu.

     • Guus schreef:

      Dat lijkt me volstrekt juist.
      Shimon Perez vertegenwoordigd het Vaticaan als hun geheim agent, terwijl geen enkele wereldleiderpoppetje wordt gedoogd, als die niet werkt voor de Pontifex Maximus.

      Vooralsnog blijf ik protesteren, als protestant laat ik me niet zo gemakkelijk verslaan.
      Vandaag zag ik weer eens een uitstekende presentatie van Tony Gosling,
      The Knight of Malta Bilderberg Group by Tony Gosling
      http://www.youtube.com/watch?v=Q7p5ebZfVio
      WeAreOneBigFamilie heeft de zoveelste Youtube censuur overleeft. is Back, waarin Prins Bernhard’s rol weer duidelijk naar voren komt, in verband met de genocide op de Partizanen onlangs door de Nederlandse Luchtmacht, waar na die beloont werden met een goudomrande vlag voor die smerige genocide, door de dochter van Prins Bernhard, Prinses Beatrix, toen nog Koningin.
      http://www.dichtbij.nl/breda/regionaal-nieuws/artikel/2698026/beatrix-beloont-luchtmacht-tijdens-bezoek-aan-breda-fotosvideo.aspx

      Ik ken de feiten.
      Alleen, de militairen van de luchtmacht worden gecontroleerd door hypocratie, geld en propaganda. Niet door Prins Bernhard of de Koningin of de Koning. Het Huis van Oranje is niet eens bij machte propaganda te maken, ze studeerden geen (contra)Theologie. Het is zelfs zo, dat veel ambtenarij weinig trouw is aan het Huis van Oranje, getuige de in hechtenis neming van Kaat Mossel vanwege haar Orangistische acties in Rotterdam, terwijl de Staat aan het einde van de 18de eeuw toch officieel in handen was van de Prins van Oranje. In de Gevangenis in Grave zag ik Majesteitsschennis in schilderijen bij het lopen, zodat alle gevangenen werden geindoctrineerd met haat tegen het Huis van Oranje. In de documenten van de Jezuieten worden de schilderijen van Koningin Beatrix in onze rechtszalen genoemd als een plaatje zonder enige autoriteit.

      Niet gezegd dat ik enige andere autoriteit erken dan de HEERE HEERE, zoals een gerecht protestant behoeft, maar haat tegen lieden die door omstandigheden in functies worden geplaatst is in geen enkel opzicht vruchtbaar.

      Prinses Juliana was niet bepaald knap.
      Ze had het niet voor het kiezen van de prinsen voor een huwelijk. De heiden kan dan denken, Prins Bernhard trouwde haar voor geld en status, maar natuurlijk is dat niet zo, want Prins Bernhard trouwde Juliana in opdracht van de Maltezer Ridders, de militia van de romanistische antichrist, die dan weer hun orders krijgen van de Jezuieten, die de leiding hebben over al systemen van de Pontifex Maximus. Bovendien was Prinses Juliana een Dama van Malta, dit is zo geinstalleerd sinds Koning Willem #3.

      En als iemand daar geen notie van heeft dan zijn dat wel vrouwen, zelfs al zijn ze dan koningin, maar Beatrix heeft er wel voor gezorgd dat we geen Rooms Katholieke minister presidenten meer hebben, dus ik beschouw haar als beschaafd en een heldin.

      Koning Willem Alexander is nu getrouwd met wat lijkt een produkt van de Vatican Ratlines, gecontroleerd door de huidige Argentijnse paus Francis, die een van de leiders was van de Junta, die dan weer duizenden studenten mee heeft uitgemoord. Acherlijkheid en onwetendheid is in het belang van de RKKerk, hun machtigste wapen. Boglione vermoordde zelf veel priesters, want de Jezuieten Orde is de politie voor de Pontifex Maximus, de RKKerk wil geen nieuwe Maarten Luther of Johannes Calvijn.

      Maar het zijn die soldaten zelf die de moorden plegen, al zijn Jezuieten en Maltezer Ridders ook niet vies van een moord, verkrachting en diefstal. Onze leiders zijn de HEERE HEERE, of lucifer zie zich voordoet als G-d, een van de twee, maar het zijn de mensen die de zondaren zijn, niet satan zelf.

      Prinses Beatrix was heel wat minder lelijk dan prinses Juliana, dus wat dat betreft hebben we een kleine overwinning behaald. Maar NAVO piloten zijn gevaarlijke hypocriete ex-toeristen, die slechts werken als Romanistische huurlingen. Deze moordenaars zelf zullen ter verantwoordelijkheid worden gesteld voor hun moordpartijen in het Laatste Oordeel. Prinses Beatrix had geen keus dan te slijmen met die hypocrrieten, anders wordt het Huis van Oranje gelyncht door het leger, of door het volk, of door een buitenlandse geheime dienst zoals de Tsaren familie van Rusland overkwam, dat laatste omdat het volk haar handen niet vuil wil maken.

      Vervolgens hefte Lenin de verbanning van de Jezuieten op in Rusland, want de Jezuieten waren verbannen uit Rusland door de Tsaren, zoals Koningin Beatrix een einde maakte aan Rooms Katholieke minister presidenten in Nederland. De moordaanslag in 2009 was een waarschuwing in de richting van het Koningin Beatrix, die geen vriendjes is en was met de papisten, maar WEL VAN DE GEUZEN!

      Dus paepkes, u zoekt oorlog met de Geuzen?
      Koningin Beatrix was onze geliefde.
      Vijanden van Koningin/Prinses Beatrix zoeken dit land aan de Jezuieten te schenken, zoals Lenin dat deed in 1917 in Rusland, met hun gemakkelijke SJ infiltraties hier in Nederland.

      Dus:
      Perez controleerd Netanyahu, het Vaticaan de likoed partij, maar de Israelieten zelf noemen Katholieken Christenen, dus weten niet waar de kogel vandaan komt.

      FF voor de duidelijkheid, ik kan dan protestant zijn, maar ik ben geen Christen, maar een volgeling van de leerstellingen van Jezus Christus.
      Late dit ook even duidelijk ter onderscheid gemeld zijn.

 2. waarnemer schreef:

  De bijbel is judaïsche fictie, om domme goy te brainwashen…

 3. Unknown schreef:

  Beste Guus,

  Ruud Lubbers was toch een goede vrind van Beatrix?
  Op wat voor school heeft hij gezeten? Jezuïet?

  De tempel in Jeruzalem, die met dat gouden dakje, staat op grond van het Vaticaan. In bezit gekomen via de Oslo akkoorden.
  Heeft U weleens gehoord van het Latijnse Koninkrijk van Jeruzalem?
  En weet U wie de (ceremoniele) titel van Koning van het Latijnse Koninkrijk claimt?

  2 families. Eén uit Zwitserland en de ander uit Spanje. Eén rede voor oorlog.
  Andere redenen is de handel.
  Oorlog ís handel. En U weet wie de handel beschermt en wie de hheersers zijn over de handel?

  Ps; de Bijbel is inderdaad een verzonnen ding. Een aanrader om tot inkeer te komen is de film Zeitgeist.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *