De ITCCS rechtszaak betrekkende de genocide in Canada (video’s)

genocide canada

Hieronder video materiaal betrekkende de ITCCS zaak: Case Docket No. 02252013, The People v. Joseph Ratzinger,  et al . De zaak waarin een common law rechtbank het bewezen acht dat Joseph Ratzinger, Elizabeth Windsor en Stephen Harper schuldig zijn aan genocide en kindermoord.

Common Law Court Proceedings – Genocide in Canada (Part One: 1 hr. 46 mins, Part Two: 1 hr. 47 mins)

Final Court Verdict and Sentencing – 8 mins. 30 secs.

 Authorizations and Endorsements of ITCCS/Kevin Annett by indigenous eyewitnesses – 10 mins.

Irene Favel, Eyewitness to the incineration of a newborn baby by a priest at Muscowegan Catholic Indian school, Saskatchewan, 1944

Other key testimonies from our Court case against genocide in Canada

zie ook: Satanisch kindermisbruik, Ritueel kindermisbruik en kinderhandel in Nederland, Docu v/d week #74 – UNREPENTANT

  Deel dit bericht:

2 reacties

 1. HET_SYSTEEM schreef:

  Dit is de situatie in Canada, vooral aan het licht gekomen middels Kevin Annett.
  Maar in de VS gebeurd precies hetzelfde.

  Een van de redenen daar voor is, dat inheemse Noord Amerikanen zich niet tot slaaf lieten maken in een Reductie door Jezuieten, zoals de Guarani indianen in Paraguy in de 16de eeuw. Noord Amerikaanse inheemsen liepen gewoon weg van de Reducties. Deze genocide heeft ook het vernietigen van het ras tot doel, niet enkel de cultuur. Mijn bron daar voor Ken Bear Chief, die evenals Kevin Annett een goed overzicht gaf over deze Holocaust, maar dan in de VS.

  Het is dus de RK Kerk die de inheemse Amerikanen heeft uitgemoord, niet blanken of kolonialisme, wat paapse propaganda ons wil doen geloven. In interviews met Kevin Annett waar de juiste vragen werden gesteld, kwam ik ook te weten dat er in de door kloosters gecontroleerde kindertehuizen ook selecties werden gemaakt voor woordvoerders, politici en stamhoofden. Deze laatsten waren kinderen die bereid waren de paters en nonnen te ondersteunen in de inquisitie van leeftijdgenootjes. Als stamhoofden en leiders van reservaten, verkopen ze grond van reservaten voor ondermeer Uranium winning. Als acteurs op TV helpen ze bij het maken van propaganda, oorsprong van pedofilie is te vinden in de verkrachtingen door de paters. In Europa gebeurd dus hetzelfde, ook in het geheim, ook tegen het blanke ras, terwijl veel Europeanen soms toch wel zien dat hun ras wordt aangevallen. Niet door marxisme, maar door papisme met marxisme als dekmantel. Deze moord op het blanke ras wordt geinitieerd door de Katholieken. ledere Katholiek of Ecumenisch PKN lid is indirect of direct medeplichtig.

  Deze moordpartijen worden gefinancierd door Katholieken die papenmissen houden, ook voor mensen die al lang dood zijn. Zo’n mis kost al gauw 300 Euro. Natuurlijk kan dat geld dan vermeerderd worden, maar daarnaast leveren Katholieken ook veeluit het meeste personeel, want die paters en nonnen waren eens kinderen in Katholieke gezinnen.

  Verbod op papisme is terecht.
  Kinderen laten opgroeien in Katholieke gezinnen is een ernstige wreedheid.
  Kevin Annett gelooft, behalve dat hij goed werk doet, ook erg veel Europees paapse propaganda. Die informatie over selectie van kinderen vanuit kloosters voor leidende functies had hij nooit zelf kunnen opwerpen, slechts door goede vragen kwam die kennis van hem aan het licht. MAW, hij gelooft dat genocide “slecht” is, dus heeft niet de morele bagage, dan met documenten te klooien. Om het Katholicisme aan te pakken echter, en dat is een militaire organisatie, zal men toch te wapen moeten gaan. Als die indianen tanks en straaljagers hadden gebruikt om de papisten uit hun landen te verjagen, ook uit New York, dan hadden we nu geen All Smith Dinner vooraf aan Amerikaanse verkiezingen. All Smith was de eerste Rooms katholieke presidentskandidaat in de VS, nadat Bill the Butcher vermoord was, hoogstwaarschijnlijk door de Jezuieten dus.

  Fanatisme = Christelijk Protestanten die Zondagse papenmissen gedogen.
  Dat zijn gevaarlijke lieden, van 1572 tot aan 1795 werden het landverraders genoemd in ons land. De Ecumenische Remonstranten werden verbannen door de Synode van Dort. Maar toen hadden we nog ons eigen land. Ons land is niet meer van onszelf, sinds de Jezuieten Orde weer opgenomen werd in de Katholieke kerk in 1814.

  • HET_SYSTEEM schreef:

   Het Apartheidsverdrag, wat de Mohawk het Two Row Wampa verdrag noemen, was getekend met de Nederlanders, voordat Nederland weer Katholiek werd tijdens de bezetting van Napoleon Bonaparte. Vandaar dat wettelijke verdediging met dat rechtsdocument niet werkt. Ook andere verdragen getekend door Amerikaanse inheemsen zijn niet getekend met de Rooms Katholieke Kerk, dus de Katholieke Kerk beschouwt deze verdragen als ketterse papieren. Two row betekend Apartheid, Apartheid is de juiste vertaling, omdat in Zuid Afrika gelijksoortige afspraken gemaakt werden. Apartheid trachtte deze genocides te voorkomen, maar de Katholieken geloven hun kerst en sinterklaas dus het tegendeel van realiteit.

   In het propaganda monopolie in Nederland, van de tijd voordat internet bestond, gaf enkel de Libelle aandacht aan het belangrijke werk van Kevin Annett. Misschien dat er meer bijgekomen zijn, maar dat was ik vond in 2012. Terwijl dit eigenlijk in mannebladen thuishoort, waar geen plek meer is na alle voetbal hypocrisie. Tijdschriften voor actualiteit zijn geen spelletjes, slechts de vrouwenbladen kan men nog respecteren. Bovendien, als je de werkelijke agenda’s kent achter zaken waar de Nederlandse kranten en tijdschriften zogezegd over publiceren, gaat men toch wel zien, dat Nederlandse tijdschriften slechts bezig zijn met geheimhouding, desinformatie, waarheidsonderdrukking en andere manipulaties. De aartsvijanden van hun publiek. Maar inmiddels is ELKE Nederlandse politie agent excact hetzelfde bezig als die klootzakken die in deze films beschreven werden, maar dan vervolgen ze autochtone Nederlanders. Ouders vermoord, dan kinderen in het Kindertehuis, dan pedofiel netwerk, drugs, medische experimenten, geheime acties van geheime diensten, seks voor de medewerkers zoals van de politie en maatschappelijk werk. De hoeveelheid pedofiele politie agenten die afgelopen week gearresteerd werden in Engeland is geen gebrek aan discipline, integendeel, verkrachtingen en ontvoeringen is waar politie eigenlijk voor wordt betaald.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *