Feminisme is een NWO ideologie

i had an abortion gloria steinem illuminati sign(Feministe Gloria Steinem maakt een illuminati handgebaar en pronkt met moord.)

“There is no way of influencing men so powerfully as by means of the women.

These should therefore be our chief study; we should insinuate ourselves into their good opinion, give them hints of emancipation from the tyranny of public opinion, and of standing up for themselves;

it will be an immense release to their enslaved minds to be freed from any one bond of restraint, and it will fire them more, and cause them to work for us with zeal, without knowledge that they do so, for they will only be indulging their own desire for personal admiration.”

– Adam Weishaupt (oprichter Bavariaanse Illiminati orde)

Bij vele sociale omwentelingen hebben de controleurs hun handen in het spel. Dit wordt ook wel social engineering genoemd, en maakt de samenleving kapot. Feminisme is een voorbeeld van waar de controleurs aan social engineering doen. Het heeft vrouwen in dezelfde slavernij als mannen gedwongen. De doelstellingen achter de promotie van feminisme door de controleurs waren:

Het kapot maken van de feminiene energie.
Door de vrouwen te sturen naar meer mannelijk gedomineerde energieën trachten de controleurs de samenleving uit balans te krijgen. Compassie, zorgzaamheid en vrouwelijke intuïtie worden binnen een door mannelijke energieën gedomineerde samenleving minder waardevol geacht.

Geboortecijfers temperen.
Een carrière vrouw heeft minder tijd voor kinderen, met als resultaat minder geboortes. De promotie van abortus (kindermoord) heeft hetzelfde effect.

Abortus = infanticide.

Het afbreken van de familie.
Des te zwakker de familie des te sterker de invloed van de staat (controleurs). Werkende vrouwen hebben minder tijd voor hun kinderen. Dit stelt de controleurs in staat meer invloed op kinderen uit te oefenen. Kinderen worden in het kinderdagverblijf afgescheiden van hun ouders en met overheidspropaganda bestookt.

Meer werkende vrouwen betekent meer slaven.
Als alle vrouwen (ongeveer 50% van de wereldbevolking) zouden werken, dan hebben de controleurs 100% meer belasting betalers (slaven). Feminisme heeft de vrouwen niet bevrijd, maar meer tot slaaf gemaakt. Goedkopere slaven.

Zie ook: Edward L. Bernays – Propaganda (boek), Silent Weapons for Quiet Wars, Yuri Bezmenov over psychologische oorlogsvoering en subversie van culturen (lezing), Docu v/d week #164 – The Kinsey Syndrome, Tavistock institute

    Deel dit bericht:

1 reactie

  1. HET_SYSTEEM schreef:

    Wat Aaron Russo verteld is inderdaad erg leuk.
    Ik zag dat filmpje jaren geleden ooit, een echte aanrader.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *