Docu v/d week #143 – IRAN (is not the problem)

documentaire van de week

Documentaire van Aaron Newman over de leugens die overheden en media propageren om Iran en het Midden-Oosten te controleren. De controleurs opereren al vele decennia lang in de regio om overheden te corrumperen en olie te extraheren.

Zie ook: Docu v/d week #88 – Propaganda

  Deel dit bericht:

1 reactie

 1. Guus schreef:

  Mooie tekeningen, enigszins interessant voor de historische data en namen, maar alleen bruikbare dwazen komen aan het woord.

  Waarom ik zoveel bezwaren heb tegen een propaganda film als deze, waarvan er erg veel in Nederland op TV worden getoond, is … ik zal even enige leugens uit de film aan het licht brengen:

  1. De film verteld dat de Verenigde Naties de oplossing moet brengen.
  De Verenigde Naties, ofwel, The New World Order met internationale wetgeving, een pauselijk instituut dat zich baseert op de doctrines van het Vreemdelingen Legioen, waar personeel regelmatig problemen kregen vawege de enorme pedofilie van het personeel. Een meditatie ruimte, baseerd zich op Lucis Trust doctrines, Luciferisme.
  Dit is typische propaganda mensen. Telkens maar herhaald op de Nederlandse TV, de meerderheid van Nederlandse protestanten laat zich hier door manipuleren.

  2. Dat Shiieten een probleem zouden zijn, omdat ze samen zouden kunnen gaan werken met China en Rusland.
  Absurd. De Jezuieten Orde wil alle Shiieten op de planeet uitmoorden, want de Sjiieten hebben de Jezuieten verbannen uit Irak in 1969. China en Rusland zijn Jezuieten Reducties, net als de VS, Nederland en de UK, er is geen enkele reden voor China om met Iran iets op eigen houtje te doen, al wat daar gebeuren zal is een show om iets anders te rechtvaardigen.

  3. Dat Nucleaire Energie het enige alternatief zou zijn voor Aardolie.
  Deze propaganda wordt in Nederland dag in dag uit herhaald. Als je dat geloofd, dan kan je beter niets doen, want dergelijke activisten brengen schade toe aan zichzelf, hun familie, hun vrienden de natuur, alles en iedereen. Technisch is Aardolie volstrekt overbodig, de eerste verbrandingsmotor liep op plantaardige Olie, vele uitvinders met technische oplossingen voor het gebruik van Aardolie werden vermoord. Er is zelfs een auto/verbrandingsmotor uitgevonden die op water rijdt door Stanley Meyer. Aardolie is door de Rockefellers in de 19de eeuw vervangen, om zo een politiek energie monopolie te vestigen. Maar met of zonder Rockefellers, dit energie monopolie wordt door de romanisten internationaal gehandhaafd, met dagelijkse propaganda, moorden, obstructies enzomeer.

  De lieden in deze film zijn medeplichtig aan de 3 leugens die ik zojuist aan het licht bracht, als je dat tenminste niet als wist. United Nations? Shiieten in coalitie met China? Noam Chonsky? Genoeg signalen om te zien dat deze film 100% propaganda bevestigt. Maar de hypocrieten die het maken bedoelen het goed, zoals ze wandelen over de lijken van uitvinders.

  Goed bedoelen is iets doen in duisternis.
  Zoeken naar licht is wat dan nodig is, een uitgang.
  Maar wat men doet in die duisternis is levensgevaarlijk.
  Inquisitie, loopgraven, je eigen vijanden steunen, duisternis is erger dan Nucleaire energie.

  Daarnaast kan ik nog vermelden, dat de meesten in de film uit San Francisco komen, Bay area, maar dat de Kardinaal van de inquisitie een Kardinaal is in San Francisco. Kardinaal William Levada, de prefect van de geloofsleer. Deze had de taak overgenomen van Jozef Ratzinger. San Francisco is ook een centrum van Amerikaans Satanisme. De mensen daar zijn slachtoffers in duisternis.

  Bush en mensen in de Amerikaanse senaat zijn geen “leiders”. Net als in Nederland, Marc Rutte en Koning Willem Alaxander zijn geen “leiders”, integendeel. Het zijn lieden in een positie, deze positie wordt internationaal besloten vanuit historische diplomatieke situaties, waarin de Pontifex Maximus, de Romanistische Keizer, de leiding heeft over satan’s slaven die dergelijke propaganda geloven.

  Om dit laatste te vertalen naar vrijewereld.org:
  Een film waar de United Nations wordt gepromoot als mogelijke oplossing, waar George Town in Washinton DC haar vijanden als slaven misbruikt voor een internationale agenda, zoals in Vietnam en alle genocides waar propaganda aanbiddende slaven bereid zijn om voor te moorden, waar Nederland ook wordt geregeerd door haar aartsvijanden, de Contrareformatie, waar Iran wordt aangevallen vanwge de Shia, waar de UK wordt geregeerd door haar aartsvijanden, Tony Blair bekeerde zich tot Katholicisme, daar zijn de leiders mensen die vermoord worden. Israel wordt voor een deel geregeerd door de vijanden van de Joden, de regering van Israel is een grotere bedrieging dan de landen om hen heen. Sinds israel begonnen is, zijn er geen Joden daar bijgekomen, de populatie blijft gelijk, hoewel alle andere landen meer populatie krijgen.

  Verraad is een van de belangrijke doctrines van de illimunaten sektes, om maar een onhandige term te gebruiken, maar mischien kan men beter zeggen, de activisten sektes, want ik zie dit verraad aan de eigen zaak ook bij activisten sektes in Nederland.

  Meer zeg ik er maar niet over.
  BBC is 100% propaganda, veruit de meeste Amerikanen en Nederlanders hebben de neiging iets te geloven als de BBC het publiceert, bekeerd u!
  BBC niet altijd propaganda?
  O, nou, check maar eens wat Britse pers publiceerd over de laatste publieke vijand van de Jezuieten, Dr. Ian Paisley. Dr. Paisley promoot Brits Nationalisme in Noord Ierland, maar wordt door de Britse pers gedemoniseerd met alles mogelijke, de meest afschuwelijke foto’s op de voorpagina’s, het is evident dat de pers de vijand is van het volk. Net als in Nederland. En net als bovenstaande documentaire, de propaganda is typisch.

  …and as for the pope, I refute him as antichrist, with all his false doctrines
  – Arch Bisshop Cranmer, burned by the romanists.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *