Unholy Trinity: The Vatican, the Nazis, and the Swiss banks (boek)

Boek geschreven door Mark Aarons en John Loftus over de connecties en de misdaden van de NAZI’s en het Vaticaan tijdens de tweede wereld oorlog en de infiltratie van de USA door NAZI oorlogsmidadigers.

(video: Unholy Trinity: The Vatican, the Nazis, and the Swiss Banks – Darkest Tales of World War II (2000))

Bijbehorende boek als .pdf: Mark Aarons, John Loftus – Unholy Trinity: The Vatican, the Nazis, and the Swiss Banks (1998)

Zie ook: Jim Marrs – the Rise of the Fourth Reich (interview + boek), Dr. Joseph P. Farrell over de NAZI’s (lezing + boeken), Operation Paperclip, John Cornwell – Hitler’s Pope: The Secret History of Pius XII (boek + interview), Antony C. Sutton over de financiers van de Nazi’s en de Russische revolutie (interview + boeken)

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *