Karen Hudes over cryptoterrestrials (video)

homo capensis

Wereldbank klokkenluider Karen Hudes over de cryptoterrestriële (CT) aanwezigheid op aarde en haar invloed op de controleurs.

Zie ook: Mac Tonnies – The Cryptoterrestrials (boek), Het Vaticaan weet van het bestaan van ‘buitenaardsen’, Jim Marrs – our occulted history (lezing), Russische premier Medvedev bevestigt het bestaan van buitenaardsen (video), Wereld bank klokkenluider Karen Hudes over de Jezuïeten (interview), Wie zijn de ‘archonten’?

    Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menselijke authenticatie *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>