Montauk project

Montauk AFB (long Island, NY)(hierboven afgebeeld: Montauk Air Force Base met de beruchte antenne schotel)

Het Montauk project is een vermeend onderzoeksproject op het gebied van onder andere mindcontrol en tijdreizen. Het Montauk project (ook bekend als project PHOENIX III) zou een voortzetting zijn van het Philadephia experiment (ook bekend als project RAINBOW) van de marine van de VS uit 1943, waarin men experimenteerde met elektromagnetische velden en  straling om een slagschip (de USS Eldridge) onzichtbaar te maken voor radar.

USS Eldridge project rainbow

(USS Eldridge)

Het grootste gedeelte van het Montauk project vond plaats onder en op de Montauk AFB (New York) tussen 1970 en 1988. De tunnels onder Montauk AFB beschreven door Montauk experiment getuigen zijn bevestigd door grondradar lezingen. De informatie betreffende het Montauk experiment is in het algemeen echter omstreden. Een aantal boeken is over het Montauk project geschreven. Vele verhalen doen de ronde die elkaar veelvuldig tegenspreken. Noot: Ik persoonlijk ga alleen uit van de informatie uit het (eerste) boek van Preston B. Nichols with Peter Moon – the montauk project. Ik acht de andere boeken over het Montauk project niet zeer betrouwbaar. Overlevenden van de experimenten zijn schaars. Medewerkers van de experimenten die informatie aan het licht brengen hebben vaak maar beperkte herinneringen als gevolg van ingezette mindcontrol geheugen blokkades. Dit is vaak het geval bij ex-medewerkers van zogenaamde black projects. Hieronder een interview met o.a. Preston Nichols (Montauk getuige en medeauteur van het boek “the montauk project”)

Het bijbehorende boek als .pdf: Preston B. Nichols with Peter Moon – the Montauk project.

Binnenkort meer…

Zie ook: Tijdreizen, Philadelphia Experiment (project RAINBOW), David Lewis Anderson over tijdreizen (documentaire), Docu v/d week #160 – Montauk Chronicles

  Deel dit bericht:

3 reacties

 1. Firestarter schreef:

  Ik vind het nog steeds verrassend dat menselijke hersens als antenne voor radiogolven gebruikt kunnen worden, zodat mensen stemmen (die vervolgens “schizofreen” genoemd worden) en visuele beelden in hun hoofd krijgen.
  Ik had ook al gemerkt dat mensen in meer of mindere mate telepathisch zijn, want (tot op zekere hoogte) de gedachten van anderen kunnen lezen en gedachten kunnen inprenten in anderen. Ik heb twee keer meegemaakt dat iemand me door het inprenten van gedachten wilde beïnvloeden, met als resultaat dat ik witheet van woede werd. Toen ik in 2005 een half jaar in het gekkenhuis werd opgesloten, stelde een andere politieke gevangene me vragen, niet op basis van wat ik zei, maar op grond van wat ik dacht. Toen dit de vierde keer gebeurde, wist ik dat dit geen toeval was.
  Misschien is het evolutionair verklaarbaar dat groepsdieren – als de mens – op een telepathische manier verbonden zijn. Op deze manier is de groep vanzelf meer als één. Ik weet nog van de basisschool dat als één kind naar de WC moest, er vaak nog drie anderen ook moesten. Dit kan ook de agressie van een groep ME’ers of voetbalsupporters verklaren.
  Ik denk dat de schijnheiligen Jezus Christus en Mohammed telepathische trucs gebruikten om hun goedgelovige volgelingen te imponeren.

  CONDITIONERING – DOOR RADIOGOLVEN
  De nachtelijke conditionering zoals in “Brave new world” van Aldous Huxley is realiteit als ze via radiogolven de mensen ’s nachts bij herhaling staatspropaganda laten horen.
  Godsdienstwaanzinnigen kunnen wijs gemaakt worden dat de boodschappen die de overheid laat horen de stem van God is, zodat ze vreselijke misdaden plegen in opdracht van de overheid. Misschien dat Volkert van der G. op deze wijze tot de moord op Pim Fortuyn werd aangezet.
  Op deze wijze kon de overheid op 11 september 2001 vliegtuigen laten zien en horen, die er helemaal niet waren. Dit verklaart ook het zien van een “regenboog” en de “poolster” (die zou, als die het hele jaar in het noorden van de hemel staat, in 365,24 dagen om de zon moeten cirkelen).

  FYSIEK TIJDREIZEN
  Het is onwaarschijnlijk dat massa naar een andere tijd gestuurd kan worden. Het onvermijdelijke effect van tijdreizen zou het ontstaan van meerdere dimensies zijn, zodat als massa naar het verleden gestuurd wordt, dit per definitie naar een andere dimensie gaat. Zo zou je dus niet massa naar “het verleden” sturen, maar naar een parallel universum. Ik kan me al helemaal niets voorstellen bij het naar “de” toekomst sturen van massa, aangezien er oneindig veel mogelijke toekomsten zijn.
  Waarschijnlijk treedt er nog een domino effect op, het is onvermijdelijk dat als er één parallelle wereld ontstaat, vanzelf meerderen volgen. Op het moment dat er massa naar een ander universum gaat, krijg je dan het sneeuwbal effect, waarbij alle massa van de parallelle werelden door één wereld opgeslokt wordt. Dit zou betekenen dat de parallelle werelden weer verdwijnen, waar immers absoluut niets overblijft, terwijl misschien in het ene universum, dat de massa opslokt, de zwaartekracht steeds groter wordt, totdat dit implodeert, zodat vervolgens met een big bang de tijd opnieuw begint.

  TIJDREIZEN DOOR TELEPATHIE
  Door telepathie kunnen misschien de gedachten in de toekomst gelezen worden of boodschappen naar het verleden gestuurd worden (wat in wezen ook het verleden verandert). Ook zo ontstaan meerdere dimensies met een domino effect, die een lawine van veranderingen veroorzaakt.
  Waarschijnlijk kan iemand het makkelijkst zijn eigen gedachten in de toekomst lezen of een boodschap naar zichzelf sturen. Zo ontstaat de bizarre situatie, dat beperkte wetenschappers of kunstenaars door superieure telepathische kwaliteiten het latere pionierswerk van genieën kunnen stelen, plagiaat die nooit ontdekt wordt.
  Als je doordenkt, wordt door het manipuleren van het verleden, het onmogelijk om je voort te planten. Waarschijnlijk pleegt iemand door tijdreizen zelfmoord (en laat misschien zelfs zijn eigen voorouders in het luchtledige verdwijnen). Zo zijn er geen fysieke wetten, die verhinderen dat iemand door telepathie het verleden verandert, maar wordt dat alsnog afgedwongen door de evolutie.

  Ik concludeer dat de overheid met radiogolven “subliminal messages” in het hoofd van de kudde prent, terwijl gehersenspoelde mensen dit “gewoon” gewend zijn, zodat het praktisch onmogelijk is ze hiervoor te waarschuwen. Enig idee hoe het voor baby’s is? Ze krijgen vanaf hun geboorte via radiogolven van de overheid stemmen in hun hoofd en beelden ingeprent, omringd door gehersenspoelde volwassenen, die geen idee hebben wat er aan de hand is.
  En de mogelijkheid van tijdreizen maakt zichzelf onmogelijk en is zo in tegenspraak met zichzelf.

 2. Virtual server schreef:

  De populaire serie Stranger Things doet sterk denken aan een Amerikaans overheidsexperiment dat ook wel het Montauk Project wordt genoemd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *