Zwarte paus Adolfo Nicolás Pachon treedt af

Adolfo Nicolás Pachon
Jezuïeten superieur generaal Adolfo Nicolas Pachon heeft op 20 mei 2014 aangekondigd dat hij zal aftreden bij het volgende algemene congress van de Jezuïeten eind 2016.

Het aftreden heeft hoogstwaarschijnlijk te maken met de ICLCJ common law rechtzaak tegen Pachon en andere topstukken van het Vaticaan wegens ritueel kindermisbruik en kindermoord. De functie van zwarte paus is normaal gesproken een aanstelling voor het leven. Het is na Peter-Hans Kolvenbach de 2e zwarte paus op een rij die vervroegd aftreedt.

In een boodschap aan de orde schrijft Adolfo Nicolas Pachon:

Several years have passed since my election as Superior General of the Society and I have recently reached the age of 78. Reflecting on the coming years, I have reached the personal conviction that I should take the needed steps towards submitting my resignation to a General Congregation. After obtaining the initial approval of the Assistants ad providentiam and having informed his Holiness Pope Francis, I formally consulted the Assistants ad providentiam and the Provincials, as our law requires (NC 362). The result of the consultation is favorable towards the convening of a General Congregation.”

De trend die gezet is door de pedofiele voormalige paus Josef Ratzinger gaat door, de ratten verlaten het schip, vrijwillig of onder dwang.

Het congres zal het ontslag eerst moeten goedkeuren, tot die tijd blijft Pachon (officieel) de zwarte paus.

Zie ook: De Jezuïeten en de zwarte Paus, De pauselijke bloedlijnen (afbeelding), De Jezuïeten orde is een militaire inlichtingendienst, Quotes betrekkende de Jezuïeten orde (video), De tyrannie van het Vaticaan (lezing), ‘We zijn allemaal Jezuïeten’., Docu v/d week #112 – A Lamp In The Dark – The Untold History Of The Bible, William H. Kennedy over Satanisch kindermisbruik binnen de Rooms-katholieke Kerk (interview + boeken), Rene Fulop-Miller – The Power and Secret of the Jesuits (boek), Confronteer de criminelen met hun wandaden (videos), Kardinaal Tarcisio Bertone biedt ontslag aan, Boodschap aan de controleurs, Spaanse ‘koning’ Juan Carlos neemt afstand van zijn troon, Paus en zwarte paus schuldig bevonden aan moord en mensenhandel

  Deel dit bericht:

4 reacties

 1. Guus schreef:

  De eerste Jezuieten Generaal die af trad was, voor zover mij bekend, Pedro Arrupe.
  Pedro Arrupe was betrokken bij de nucleaire explosies in Hiroshima en Nagasaki, maar was gered door een wonder van Maria na de ontsteking van een van deze explosieven die daar waren aangebracht.

  Fat man en Little Boy waren hoaxes.
  Evenals zowat alles wat de geschiedenisboekjes vertellen.
  Tweede Wereld Oorlog was een dekmantel voor een genocide die mogelijk al vanaf de 18de eeuw was geplant.

  Bovendien geloven onderzoekers van de Zwartrokken niet dat deze generaals werkelijk aftreden, het is een show voor de mensen. Als dat juist is, dan is Peter Hans Kolvenbach nog steeds de machtigste man op de planeet.

  • Vrije Wereld schreef:

   Peter-Hans Kolvenbach heeft inderdaad nog zijn vingers in het spel. De zwarte paus is niet de machtigste man op de planeet. Hij zit dicht aan de top maar heeft nog steeds superieuren wiens orders hij volgt. Er gaan geruchten over een breuk tussen Kolvenbach en Pachon. We kunnen echter niet bevestigen of dit juiste informatie is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *