De Aurora schietpartij (false flag)

De controleurs doen er alles aan om de wereldbevolking te ontwapenen. Zolang de bevolking zich kan weren (met vuurwapens), kan het grote plan van wereldwijde concern-dictatuur niet uitgevoerd kunnen worden.

Voor de controleurs is daarom de ontwapening van de laatste vrije wapenbezitters in de VS een van de prioriteiten. Door middel van (CIA) operaties zoals schietpartijen op scholen of zoals onlangs in Aurora, proberen ze de publieke opinie te manipuleren en de grondwet van de VS te schenden, door wapenbezit te controleren of te verbieden. Dit ondernemen is falende, de Amerikaanse Burger zal niet ontwapend worden.

Documentaire over de Aurora bioscoop schietpartij van 2012 en de vermeende dader James Holmes:

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *