NWO: The Enemy of Humanity (video)

Mear One

Over een droom van Mear One om een muurschildering te maken die mensen bij elkaar brengt en inspireert tot gesprekken over zaken die belangrijk zijn.

  Deel dit bericht:

2 reacties

 1. Guus schreef:

  Mooi schilderij, leuke vdeo.

  Maar om de beoogde discussie te starten:
  De afbeelding is onjuist.
  De schilder had het Capitool van Washington DC aan de Tiber, of Rome aan de Potomac rivier als achtergrond moeten nemen. Het kruis van Constantijn zou aanmerkelijk reeeler zijn dan een piramide, maar dat zou dan weer godslasterlijk zijn. De geschilderde industrielen zijn Maltezer Ridders.
  ter bewijs, hier enige informatie over het uniform van de monopolie spelende lieden op het schilderij:
  http://www.theatlantic.com/international/archive/2012/10/celebrating-the-invention-of-the-necktie-its-cravat-day-in-croatia/263772/

  Maar ook dat zullen de Nederlnders niet begrijpen, want de Dutchbat genocides op de Partizanen worden geheim gehouden in Nederland. Om daar van op de hoogte te geraken, ik begrijp de smerige Dutchbat moordpartij dankzij dit boek:
  http://www.reformation.org/holocaus.html
  Enige Nederlandstalige informatie is er ook over te vinden via Karate Bob, Slobodan Mitric, maar geen enkele Nederlander lijkt in staat om bij hem de juiste vragen te stellen om de werkelijk agenda achter de Dutchbat Joegoslavie missies te achterhalen. Een journaliste ken ik, die haar baan verloor bij het AD vanwege lekken over de geheime agenda achter de Joegoslavie missies, dat was Pamela Hemelrijk.

  Maar daar komt dus de stropdas vandaan.
  Niet uit Egypte.

  • Vrije Wereld schreef:

   U wekt de indruk dat u de symboliek in de achtergrond niet herkent. Het is niet zomaar een pyramide, zoals er ook velen in Egypte staan; het is de pyramide met een oog die onder andere bekend staat als de ‘all seeing eye’, ‘eye of horus’, of ‘eye of providence’. Dit occulte symbool wordt al duizenden jaren gevoerd—’hidden in plain sight’—, staat op vele kerken (alle wegen leiden naar Rome), is in gebruik genomen door de vrijmetselarij en staat tevens op het dollar-biljet. Daar de achterzijde van de “Great Seal of the United States” ook helemaal om dit logo draait, heeft de artiest in essentie dus ook een referentie gemaakt naar Capitol Hill, zoals u voorstelt. In de video legt de artiest uit wat zijn bedoelingen zijn met de achtergrond en wat de reacties zijn van verschillende mensen op straat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *