Conor MacDari over de verborgen geschiedenis van Ierland (boeken)

Conor MacDari book

Historicus Conor MacDari over de verborgen geschiedenis van Ierland en de onderdrukking van de Ieren door de Romeinse bezetter (Vaticaan).

Conor Macdari – Irish Wisdom Preserved in Bible and Pyramids (1923) (audioboek):
https://www.youtube.com/watch?v=MN_b55Zjn-A
Bijbehorende boeken als .pdf:

Zie ook: Vrije Wereld .pdf Bibliotheek, Andrew Power – Ireland Land of the Pharaohs (interview + boek), Michael Tsarion – Origins and Oracles – Atlantis, Alien Visitation and Genetic Manipulation (presentatie), De priester achter de troon, Michael Tsarion – The Irish Origins of Civilization (presentatie + boeken)

  Deel dit bericht:

1 reactie

 1. Geus schreef:

  Even nog een andere tip voor mensen, Jorgen Glizmann uit Pruisen maakte samen met Tom Freiss en Walt Stickle afgelopen jaar veel leuke programma’s. Je kan ze downloaden als MP3 vanaf youtube, of vanaf Youtube luisteren. Afgelopen maand las Jorg Glizmann het boek van Tupper Saussy, Rulers of Evil, over de verderfelijke rol van de Jezuïeten in het Amerikaans onderwijs en politiek.
  https://www.youtube.com/user/joggler66/videos
  Veel van de programma’s zijn ook binnen te halen of te beluisteren op BlogtalkRadio
  http://www.blogtalkradio.com/mysterybabylon
  Oja, John Daniel, de auteur van Vatican Design Exposed, een boek over de Rooms Katholieke achtergronden van George Washington middels de gebroeders Carroll, is ook aanwezig in verschillende programma’s.
  Ook van het Boek Romanism and the Reformation, door Grattan H Guinness, heb ik erg genoten.

  De programma’s nemen afstand van de auteur van Vatican Assassins, Eric Jon Phelps, welke wil volhouden dat George Washington een Baptist was, die gedoopt is door Pastoor Gannon. Paastor zeggen de Amerikanen, terwijl Katholieke priesters Reverend worden genoemd. Het is vaak schokkend te zien hoe Rooms de Protestante geloven in de VS zijn, want ook het woord Chaplain, wat in Nederland als Kapelaan ook slechts toegeschreven wordt aan Rooms Katholieke priesters, in de VS menen ze dat het Protestantse woorden zijn.

  Voor zover ik zelf een mening heb over George Washington:
  Inheemse Amerikanen, de Lakota, gaven hem de bijnaam George Cropburner. Want President Washington gaf opdracht de akkers van inheemse Amerikanen te vernietigen door brandstichting. Althans, van de inheemsen, autochtonen, die de Britten hielpen. In principe verwijst dit dan wel naar een rol van George Washington die de rol van John Daniel ondersteund. Ook Chris Pinto, die veel uitstekende documentaires maakte, noemt George Washington een hypocriet vanuit zijn onderzoek. Feit is in ieder geval, dat voordat de onafhankelijkheidsoorlog plaatsvond, dat veel Staten in de huidige VS het Katholicisme verboden hadden, maar na de Revolutie werd het duyvelsche papisme overal gedoogd door de controleurs van de VS Staat. Op zo’n moment is dat voor mij einde discussie, want als de zinnige wet zo aangevallen en ongedaan is gemaakt, dan lijkt mij George Washington een vijand van de mensheid te zijn door gedogen van Katholicisme. Of dat nu uit achterlijkheid is, of uit kwaadwilligheid. Ik ondersteun de bijnaam George Cropburner voor George Washington, maar het blijft altijd leuk om de rol van deze eerste VS president te bespreken. Ik wil u er wel aan herinneren, dat ik hiermee ook de conclusies van de Synode van Dordrecht onderschrijf, evenals Prins Maurits, wat terecht uitmondde in de onthoofding van Johan van Oldenbarnevelt.

  Ik juich overigens een discussie over Contraremonstranten en Remonstranten best toe, want ik moest zelf ook aardig wat onderzoek te doen om de waarheid te vinden over de Synode van Dort. Het lijkt me erg belangrijk voor elke Nederlander om te beseffen waar dit over ging, want het verbannen van Remonstranten ondersteun ik met klem, terwijl ik weet dat de Remonstranten het Vrijzinnig Protestantisme hebben opgezet, dus ook de VPRO. Maar ik ben dan wel zo wakker, dat als ik hoor middels Thomass Ross, dat de BVD werd bespioneerd door de VPRO, aanwezigheid van VPRO personeel bij bepaalde politieke en anderszins intellectuele bijeenkomsten, de aanwezige met rijzende hare op de hoede zou moeten stellen. Remonstranten zullen zich laten doodfolteren voordat ze de waarheid toegeven, dat is al lang historisch bewezen en behoeft geen verder betoog.

  VPRO leden weten dit niet, neen, dus VPRO is domhouderij.
  Ik ondersteun verder geen enkele verzuiling, de waarheid kent geen zuil, maar vrijewereld.org is wel een zeldzame plek waar zo iets bespreekbaar is. En dan hebben we het slechts over de waarheid over Vrijzinnig Protestantisme, opgezet door illegaal in Nederland verblijvende Remonstranten ter verzuiling van Rechtzinnige nuchterheid, die geen zuil is, het woord is een aanval op gezond verstand. Normaal-zinnig en Abnormaal-zinnig, daar trapt niemand in, maar hoe lang blijft die vrij- of recht- als onterechte tegenstelling in dit land nog bestaan?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *