De moorddadige geschiedenis van de Jezuïeten orde (video)

Afbeelding: “Sons of Loyola” door Pascalism

Video over de geschiedenis van de moorddadige militaire inlichtingendienst van het Vaticaan; de Jezuïeten orde (sociëteit van Jezus).

(Video: Fuel Project – Know the Truth Series – Jesuit Order Part 33 – 37)

Jezuïeten eed als .pdf: Extreme oath of the Jesuits

Zie ook::De Jezuïeten en de zwarte Paus, De tyrannie van het Vaticaan (lezing), Wie zijn de ‘archonten’?, Slaven van het Vaticaan, Jezuïet als paus, Eric Jon Phelps – Vatican assassins (interview + boek), Quotes betrekkende de Jezuïeten orde (video), De pauselijke bloedlijnen (afbeelding), Rene Fulop-Miller – The Power and Secret of the Jesuits (boek), Richard W. Thompson – Footprints of the Jesuits (boek), De Jezuïeten orde is een militaire inlichtingendienst, De ridders van Columbus, Boniface VIII – The bull Unam Sanctam (1302), De ridders van Malta (SMOM)

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *