Toekomstvoorspellingen door de Web Bot

webbot logo

De Web bot is een internet crawler ontwikkeld door Clif High die linguïstische informatie verzameld op het internet (uit o.a. fora en sociale media) om gebruik te maken van de pre cognitie van de wereldwijde internet gebruiker en met deze informatie toekomstvoorspellingen te doen.

Video over de Web bot:

Clif High youtube kanaal

Meer informatie op de Webbot website.

Zie ook: Tijdreizen, Montauk project, David Lewis Anderson over tijdreizen (documentaire), Gabrielle Pettingale over ‘remote viewing’ (presentatie), Telepathie, Docu v/d week #105 – Something Unknown Is Doing We Don’t Know What, Telefoon Telepathie

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *