Stephen Goodson over de centrale bank fraude (interview + boeken)

Interview met Stephen Goodson (waarschijnlijk vermoord in 2018) voormalig directeur van de SARB (South African Reserve Bank) over de fraude en corruptie van het centrale banken systeem en fiat valuta.

(video: Straight Talk with Sifiso Mahlangu: Former SARB director Stephen Goodson)

Bijbehorende boeken als.pdf:

Zie ook: The Creature from Jekyll Island (federal reserve), Fiat geld, Docu v/d week #126 – The Capitalist Conspiracy, Bitcoin als ruilmiddel, Fiat valuta, Docu v/d week #56 – The Money Masters, De fraude van fractioneel reserve bankieren (video), Het internationale bankenkartel (video, Docu v/d week #98 – The Secret of Oz, Docu v/d week #98 – The Secret of Oz, Joseph P. Farrell – Babylon’s Banksters (interview + boek), Paul Hellyer – A World in Turmoil (lezing), Eustace Mullins: Secrets of the Federal Reserve (boek + lezing), Paul T. Hellyer – The money mafia (lezing + boek), Modern Money Mechanics (video + boek), Zilver

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *