Deel dit bericht:

1 reactie

 1. Bosgeus schreef:

  14 Maart?
  Hmmm. Ik zat juist te overwegen Twitter weer eens te gebruiken, omdat ik zag dat afgelopen maand Tommy Robinson en Katie Hopkins daar weer toegelaten werden. Maar als jullie daar geblokkeerd zijn door Elon Musk, dan verlies ik al het vertrouwen.

  Misschien een tip, ik zit al meer dan een jaar op GETTR. Niet veel Nederlanders daar, maar door de maanden heen heb ik wel wat accounts gevonden die echte de moeite waard zijn om te volgen.
  Mocht u GETTR willen proberen, geef me dan een shout out, ik volg graag medelanders
  https://gettr.com/user/bosgeus
  Tommy Robinson zit ook op Twitter, heeft elke dag wel wat interessante posts. Vind ik. Veel dissidenten daar, alles kan op GETTR. Dankzij GETTR, heb ik meer dan genoeg beeldmateriaal voor mijn blog.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *