Deel dit bericht:

5 reacties

  1. Caesar Lion Cachet schreef:

    LS…

    Die oogjes staan te dicht bijelkaar !

  2. Guus schreef:

    Koningsdag is het enige protestantse feest dat we hebben.
    Alle andere landelijk feestdagen zijn Rooms Katholiek.
    Het Oudjaar/Nieuwjaar is zelfs opgezet door Christof Clavius SJ. die is een van de vele astronomen in de Jezuieten Orde.

    Maar lieden zoals deze en andere alternatieve media will juist dit feest, Koningsdag, verbieden. Terwijl Kerstmis, Pasen, Sinterklaas roomse propaganda is, Koningsdag hebben we gekregen door duizenden martelaren in de 16de eeuw voor een strijd tegen de romanistische antichrist. Leve Koning Willem Alexander!

    vrijewereld.org, ik vraag u zich te haasten om dit eens degelijk te onderzoeken voor publicatie, dan wel te ontdekken dat u dit volk niet kan voorliegen over dergelijke als deze zaken.

    Prins Bernhard was geen lid van de SS, want anders kon hij niet in Canada en London zijn, ten tijde van de bezetting hier. Als hij voor de Abwehr had gewerkt, dan misschien als spion, maar er is geen enkele aanwijzing dat dit zo was. Ik zag deze gemakkelijk te ontmantelen leugen elders op vrijewereld.org, dat Prins Bernhard lid zou zijn geweest van de SS, was dat in Stalingrad? Bij het Ardennen offensief? Bij Rommel’s Afrikakorps? Als schutter in de bunkers van Normandie?
    Neen, nonsens en leugens! Prins Bernhard was in London tijdens de bezetting, er was daar geen enkele SS-er te vinden, tenzij misschien in het gevang ter ondervraging!

    En u pretendeerd waarheid te verkondigen waar MSM liegen?
    Berichten als deze getuigen van het tegendeel!
    Ik begrijp best dat de politieke realiteit rond het Huis van Oranje te moeilijk is voor u, maar als u er geen bal van begrijpt, waarom publiceert u er dan over?

    • Vrije Wereld schreef:

      Bernhard van Lippe-Biesterfeld was (aspirant) lid van de NSDAP, Reiter SS en Motor SA (bruinhemden). Hij is altijd vriendjes geweest en heeft “goede” zaken gedaan met hooggeplaatste nazi’s. Wellicht heeft hij persoonlijk geen executies uitgevoerd, wel zat hij diep in de elitaire kringen die over de rug van het volk oorlogen voerden.

      De NSDAP is opgericht in 1920, de Motor SA in 1921 en de SS in 1925, vele jaren voor de tweede wereldoorlog. Bernhard heeft zich tijdens en na zijn studie in de jaren ’30 geassocieerd met vele nazi’s. Nadat hij in 1936 met Juliana trouwde is hij zich gaan terugtrekken uit de nazi-clubs. Slechts 3 jaar later voerde Engeland al oorlog met Duitsland, en 1 jaar daarna, in 1940, begon Bernhard al voor de Engelse luchtmacht te vliegen.

      Dat hij relatief kort voordat de tweede wereldoorlog uitbrak van kant is gewisseld wil niet zeggen dat hij geen nazi was. Er zijn vele nazi’s van kant gewisseld. Bernhard heeft er (waarschijnlijk) nog een boel helpen ontsnappen ook (KLM schandaal). Nergens claimen wij dat Bernhard ten tijde van de bezetting een nazi-uniform droeg. Feit is wel dat hij in zijn leven enige tijd bij de Reiter SS zat, en dat dat wel degelijk een extreme nazi-club was.

      Dat hij in hart en nieren een crimineel is heeft hij na de tweede wereldoorlog talloze keren bewezen. Zijn soort draagt draag titels om u de indruk te geven beter te zijn en u te beschermen. Prinsen en koningen zijn het niet, ondanks de gouden tronen, de rode lopers en de mega-uitkeringen bovenop de vette bankrekeningen. Zij spannen samen om u en anderen gedeisd te houden terwijl zij extravagante levens lijden. De feestdag voor de koning is niets meer dan een publiciteitsstunt zodat men een valse autoriteit accepteert en niet bezig is met het feit dat zij als slaven leven.

    • Caesar Lion Cachet schreef:

      LS…

      Die Guus moet naar Huus om de koeien te melken… Maar dat is flauw natuurlijk. Guus snapt niet dat heel Engeland vol zat met SS cq gelijk gestemden. Zelfs onze grote held Winston was een Fascist en de hele tweede wereldoorlog een opzetje van Illuminatie / Fascisten / Zionisten en ander tuig van ongekende smerigheid… En Fat Willy ??? Een nep Oranje, net zo nep als Bea en de rest… Als je dat nog niet weet dan ben ja achterlijk !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *