Occupy Wall Street protest (New York City)

Occupy Wall Street protest
Sinds 17 september 2011 wordt er geweldloos geprotesteerd tegen de criminele bankiers in het financiële district van New York city, NY, USA. Vergelijkbare protesten zijn gaande in andere grote steden over de hele wereld. De Mainstream Media (MSM) besteden hier niet of nauwelijks aandacht aan (zeker in de 1e week van de protesten). Op 30 september 2011 zouden er op en rond wall street meer dan 10.000 demonstranten zijn geteld. Welke organisatie er achter de protesten zit is nog niet duidelijk.  De controleurs zullen proberen de beweging te infiltreren mocht deze niet door hen georganiseerd zijn. CIA agent Michael Moore heeft al van zich laten horen bij het protest. We zullen zien of deze demonstratie tot meer vrijheid en positieve veranderingen zal leiden, of dat deze misbruikt zal worden om de globalistische agenda te dienen.

Het is bevestigd dat verschillende vakbonden zich aangesloten hebben bij de protestanten waaronder de vakbond voor openbaarvervoer-werkers van New York.

Geweldloosheid zal de sleutel zijn tot succes van de acties. Dit zal lastig worden daar de controleurs in het verleden veelvuldig provocateurs en undercover agenten gebruikten om geweld te instigeren. Tevens zijn er politie agenten in uniform die onrechtmatig gewelddadig optreden tegen de protestanten.

Hier een link naar de live feed van de demonstratie:link naar de live stream

link naar een site met een overzicht van de demonstraties in de USA en elders:http://www.occupytogether.org/

In Den Haag (op het Malieveld) en Amsterdam (op het beursplein) worden er op zaterdag 15 oktober 2011 om 12:00 uur  soortgelijke demonstraties georganiseerd. (Zie: occupy Den Haag en Amsterdam)
Link naar facebook occupy Den Haag:facebook occupy Den Haag
Website van occupy Amsterdam: http://www.occupyamsterdam.nl/

occupy everthing
(update)

Het aantal steden waarin soortgelijke demonstraties gepland zijn stijgt explosief. In meer dan 1400 1500 steden wereldwijd zijn er demonstraties gepland, de meesten op 15 oktober 2011.

Naast Den Haag en Amsterdam worden er ook in andere  Nederlandse steden protesten georganiseerd. Zoals  in Arnhem, Utrecht en Eindhoven (echter lijken deze protesten niet zo massaal te worden als in Den Haag en in Amsterdam).

———————————————————————————————————–

Congress lid en UFO getuige  Dennis Kucinich betoogt zijn steun aan de demonstranten:

http://www.youtube.com/watch?v=Vva7I8qdeGk

Hieronder kleine selectie van de berichtgeving:

Bron:Russia Today

http://www.youtube.com/watch?v=cG_TKAJyV6k

beelden van 30 september 2011:

politie geweld tegen vreedzame protestanten

bron: Russia Today

private video van mishandeling door de NYPD:

bron: MSNBC

binnenkort meer…

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *