Docu v/d week #136 – 9/11 & the British Broadcasting Conspiracy

documentaire van de weekDocumentaire van Adrian Connock en David Shaylerover over de rol van de BBC in het verspreiden van leugens over de ware gang van zaken omtrent de gebeurtenissen op 11 september 2001.

http://vimeo.com/28730581

Zie ook: Al Qaeda bestaat niet (documentaire), Nanothermiet in WTC, Geen vliegtuigen op 11 september 200, Aanvallen onder valse vlag (video), Dr. Judy Wood over de dematerialisatie van het WTC (lezing), Het instorten van WTC 7 (11 september 2001), Waarom 9/11, CIA asset en klokkenluider over 9/11, 9/11 uitgelegd in minder dan 5 minuten (video)

    Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Guus schreef:

    Zembla maakte een documentaire over dit onderwerp met dezelfde Bias als de BBC.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *