Deel dit bericht:

4 reacties

 1. Guus schreef:

  Ik ben nu halverwege met de lezing, maar ik heb nog geen spoortje van informatie over mindcontrol gehoord. Tot nu toe een speculatief verhaal over mogelijkheden van de geest, zonder enige bewijsvoering voor pretentieuze mogelijkheden toegeschreven aan een menselijke geest, die voor zover ik dat kon waarnemen, gedefinieerd wordt als “zelf”. Zelf?

  Geest is onafhankelijk van enig lichaam, gebruikt de hersenen als een machine zoals een computer, maar is niet vrij. Deze onvrijheid is een gegeven wat aandacht behoeft om vrijheid te realiseren. Een meer verstandige opmerking die ik hoorde over de mogelijkheden van de geest, is dat vrijheid gewonnen wordt door gebondenheid, ofwel, de wijze waarop men omgaat met de gevangenis. Dat wil zeggen, niet kunnen piano spelen is een onvrijheid, maar leren piano spelen kost erg veel moeite. Maar als een mens die moeite neemt om te leren piano spelen, dan verwerft zo iemand de vrijheid om piano te kunnen spelen.

  Maar filosofische overwegingen zijn niet wat ik zoek, als ik meer inzicht wil in mindcontrol. Mindcontrol, het manipuleren van gedrag, gebeurd meestal door ontnemen en gebruiken van kennis. Zoals de oorlogsmissies van Dutchbat, die om manipulatieve redenen, mindcontrol redenen, vredesmissies worden genoemd.

  Hoe groter de leugen, hoe eerder die wordt gelooft.
  -Adolf Hitler

  PH.D betekend ontoerekeningsvatbaar manipulatief en gemanipuleerd, maar schizofreen en paranoia betekend kennis van zake?
  Soms wel, want zich bewust zijn van een gevaar wat voor anderen niet zichtbaar is noemen lieden in samenzwering paranoia, om hun samenzwering onder de dekmantel te houden.

  Hmmm, hij zegt nu dat Alex Jones een autoriteit voor hem is LoL.

  Mindcontrol gebeurd behalve door kennis monopolie, ook door religie en ideologie. Religie en ideologie kan men zelfs een noodzaak noemen dat mensen zich verenigen in een noodgeval, omdat kennis ontbreekt.
  De oplossing is: Mensen moeten zich verenigen met de waarheid, kennis, als de drijfveer.
  Ideologie is namelijk te manipuleren, maar waarheid, feiten, zijn niet te manipuleren.

  Veel mindcontrol baseert zich op omkoperij, andere manipulaties baseren zich op angst. Zoals vee dat gereguleerd wordt. Vrijheid hier is pas mogelijk door loyaliteit aan feiten te veroorzaken. Maar mensen laten zich helaas omkopen, bedreigen, verleiden, daarom zijn mensen niet vrij. Net als vee. Loyaliteit aan de feiten vereist moed en kracht, zelfopoffering.

  De waarde van zelf overdrijven, zoals Dr. Joe promoot, lijkt me eerder een probleem dan een oplossing. Titels maken mensen onbetrouwbaar, het betekend dat ze braaf en trouw in het rijtje gelopen hebben heel hun jonge leven. Universiteiten zijn bovendien een belangrijke bron van mindcontrol/manipulatie, maar ik wil toch voorkomen dat dit commentaartje een boek gaat worden.

  Conclusie:
  Wetenschappers zijn niet wetenschappelijk
  – Guus

  • Guus schreef:

   Hier is in ieder geval een betere presentatie van van Mind Control in de vorm van een documentaire.
   Excellent Mind Control Documentary
   https://www.youtube.com/watch?v=o1_XUdQo2AU

   • Guus schreef:

    Rectificatie!
    Na onderzoek naar de achtergronden van Dr. Nick Begich, acht ik ook deze geschakelde documentaire niet geheel betrouwbaar, al komen daar gelukkig wel de militaire toepassingen van mindcontrol aan bod.

    Dr. Nick Begich komt namelijk van een familie uit Kroatie, maar onthuld niet het Rooms Katholieke aandeel in MK-ultra en Monarch experimenten in Alaska, een US Staat waar de Jezuieten al 200 miljoen dollar aan afkoopsommen hebben betaald aan slachtoffers can klericale pedofilie, terwijl klerikale pedofilie een enorm belangrijke rol speelt in mindcontrol. De machines die Dr. Nick Begich aanbiedt zijn hoogstwaarschijnlijk getest op de kinderen in de weeshuizen en internaten van Alaska, het aanschaffen daar van is dus hoogst immoreel. Het begin van de presentatie verteld hij over de experimenten op kinderen, met de technologie die hij aanbiedt.

    https://duckduckgo.com/?q=jesuits%20alaska%20166%20million

    Duckduckgo is overigens een Yandex zoekmachine, russisch.
    Ook Rusland wordt geregeerd door de katholieken, ofwel de Jezuieten, dus ook daar kan men evengoed mee uitkijken als met Google, welke ik zelf al jaren niet me gebruik.
    Maar dit terzijde.

    HAARP, waar Dr. Nick Begich het wereldberoemde boek over publiceerde, werd ook vernoemt in een boek wat ik vandaag las van Brian David Anderson
    http://mygodimhit.com/jboys.pdf
    Jboys, de Jezuieten.
    Het boek handeld over HAARP als wapen en de waarheid achter Hiroshima en Nagasaki. Ik vond het de moeite waard, heb het boekje met aandacht gelezen tot het eind. Magnesium flits bommen werden niet besproken, maar de bewering is, dat Uranium en Plutionium werden verspreid in Hiroshima en Nagasaki door een explosie in de lucht.
    Het blijft natuurlijk een zaak die meer bewijsvoering behoeft, maar dat nucleaire wapens in 1945 niet door een vliegtuig gedropt konden worden lijkt me uiterst waarschijnlijk. Dat was ook nog nooit getest, alle nucleaire test explosies waren explosies vanaf de grond gedetoneerd, dus dit dan ineens zonder test vanuit een bom uit een vliegtuig, zoals de geschiedenis verhaaltjes op de mindcontrol scholen beweren, het is niet bepaald waarschijnlijk.

    Mindcontrol technologie met electronische middelen getest op kinderen.

    Maar de meeste mind control is door onthouden van informatie, daarna het gat aan informatie opvullen met een andere verhaal, meestal voor een andere agenda. Zoals het verzwijgen van de gebruik technologie in Manhattan 11 september 2001, maar dan een verhaal zonder verband met die sloop door explosieven om een oorlog in Afghanistan te beginnen en om wetten neer te zetten voor Ausweiss. Zoals d epatriot Act en meer controle of vliegvelden.

    Zo wordt het volk gemanipuleerd. Geen infomatie, maar sprookjes met een doel om bijgeloof te veroorzaken. Opzettelijk bijgeloof opgezet voor gedragsmanipulatie. Dat is de algemene mindcontrol, individuele mindcontrol is in eerste instantie trauma gebaseerd, ofwel gewoon foltering, maar dat bespreken die lui niet.

    Ik vraag me af waarom vrijewereld.org deze documentaire hier zo plaatst zonder enige achtergrond informatie, maar in dit commentaar in ieder geval wat Nederlandstalige achtergrondinformatie met referenties.

 2. paul peters schreef:

  Er is een Nederlandse uitgave van het boek “Thanks for the memories van Brice Taylor, een overlevende van ruim 40 jaar mindcontrol door de Amerikaanse regering, maffia en consorten van de NWO. info hierover is hier te vinden.
  https://www.youtube.com/watch?v=4X-wLVFZDQg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.