Update: Stand van Zaken

updates

We hebben de Vrije Wereld denktank gevraagd enkele nieuwe uitspraken te doen omtrent de Stand van Zaken. We zijn nog altijd positief over de gang van zaken achter de schermen. Het wordt alsmaar duidelijker dat men steeds vaker genoeg heeft van het machtshongerige kabal, en dat er geopolitieke en economische verschuivingen zijn die blijk geven dat de Oude Wereld Orde  (Vaticaan/Rothschild) op haar retour is en dat de fascistische Nieuwe Wereld Orde (Bush/Rockefeller NAZI’s) niet zal slagen.

Zie ook: Laat u niet bang maken door alternatieve media, Wereldbevrijding is een dynamisch proces

  Deel dit bericht:

1 reactie

 1. HET_SYSTEEM schreef:

  George Bush is Rooms Katholiek.
  Bron: http://www.spirituallysmart.com/redmasspics.html
  Op die website nog veel meer foto’s en artikelen te vinden die duidelijk aantonen dat George Bush een Rooms Katholiek is. Verder is diens vader directeur geweest van de CIA, en aangezien er nooit een officiele uitspraak is geweest dat George Bush zich zou bekeren tot het papisme, zoals dat gebeurde bij Tony Bl;air zo rond 2008, moeten we er van uit gaan, dat ook die vader van George Bush een Rooms Katholiek was. Veruit de meeste Katholieken zijn Katholiek vanaf hun geboorte.

  Betreft de Rockefellers, significate informatie over die familie heb ik minder bronnen voor, maar Bill Clinton schijnt aldus bronnen van de Rockefeller familie te zijn. Ook Bill Clinton is Rooms Katholiek.
  http://alamoministries.com/content/english/Antichrist/nazigallery/communion.jpg

  Ik hoop dat de schakels werken, want dat zijn harde bewijzen tegen de leugens die 5 miljard mensen geloven. De kranten en TV’s liegen namelijk, dat Bill Clinton en George Bush Baptist zijn. Deze leugen gaat verder dan een verkiezingspraatje.

  Dus mijn argument samengevat:
  Zowel Bill Clinton als George Bush zijn/waren infiltrerende Rooms Katholieken, wat bedoelt dan vriewerld.org met scheiding der machten door Rockefellers en Bush familie? Het was paaps, het is paaps, het zal paaps blijven. Zolang de leugens over Rooms Katholieken in de media niet aangepakt worden.

  Jullie artikel nogmaals gelezende hebben, ook nog verdere niet vernoemde woorden acht ik onjuist geinterpreteerd. NAZI is Beiers voor Ignatius. Ignatius de Loyola. Hitler noemde Heinrich Himmler de Ignatius de Loyola van de SS, terwijl de SS was opgezet naar model van de Jezuieten Orde. Fascisme baseert zich op het woord Fasces, een afbeelding en principe zo genoemd in Europa alleen te vinden in het Vaticaan, terwijl de stad in Amerika waar die Fasces is afgebeeld, Washington DC, oorspronkelijk Rome heette. Rome ligt aan de Tiber, Washington DC aan de Potomac rivier, daarom spreekt men wel van Rome aan de Potomac. Nazi’s zijn dus Rooms Katholiek, zelfs NAZI’s zelf die dat ontkennen moeten uitkijken voor een moordaanslag.

  Rotschild zijn verder de schatbewaarders van het Vaticaan vanuit de Reformatie, omdat niemand in Europa destijds bij een Rooms Katholieke Bank ging lenen. Aangezien mensen dit nu wel doen, kan het zijn dat het Vaticaan minder nut heeft voor de Rotschild tak, maar deze ondersteunen op dit moment wel de dekmanel om Joden de schuld te doen geven van de misdaden van de Katholieken.

  Missionarissen zijn de frontroepen van militaire conflicten.
  In 2012 werden de Jezuieten verbannen uit Syrie, vervolgens beginnen de moorden en folteringen op Sirische intellectuelen en anderen, nu dan gaat die inquisitie motor door in vol tempo, slechts enige vrijwilligers trachten heden de Yazidi’s te redden uit een zekere genocide door de Rooms Katholiek Kerk.

  Christenen zijn de eersten op de holocaust lijsten van de Inquisitie, maar vermomt zichzelf als christenen ter infiltratie en manipuplatie.

  Ik hoop dat de conclusies van de denktank nog goed komen.
  De Reichtstag in de hens in Berlijn februari 1933 en WTC in Nieuw Amsterdam 11 september 2001, louisitania, Slag om Tonkin, het is steeds dezelfde strategie al ruim 450 jaar.

  Veranderingen zijn er misschien geweest bij Vaticanum 2, want laten we wel wezen, als Bill Clinton, George Bush en deze Rotschild tak voor de Rooms Katholieke Kerk werken, wat zo is, dan hebben concilies van het Vaticaan een beslissende stem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.