Ritueel kindermisbruik in Hampstead

Alisa</strong> and <strong>Gabriel</strong>
Getuigenissen van twee Engelse kinderen Alisa en Gabriel over Satanisch ritueel misbruik en kindermoord in Hampstead (UK). Dit soort praktijken gebeuren overal ter wereld in grote getale.

(De onderstaande video is al vele malen verwijderd van youtube.com)
https://www.youtube.com/watch?v=Xch78BdHhm4

update:

Alisa en Gabriel hebben later hun uitspraken teruggetrokken.

Zie ook: Ritueel kindermisbruik en kinderhandel in Nederland, Docu v/d week #4 – Conspiracy Of Silence, Ex-”illuminati” programmeur over mind control en de orde (interview), Arizona Wilder (MK ULTRA slachtoffer), Cathy O’Brien MK ULTRA en Monarch overlevende, Satanisch kindermisbruik

  Deel dit bericht:

2 reacties

 1. Lampje schreef:

  Teken deze petitie AUB en wellicht kunnen we op deze manier een onderzoek afdwingen wat “deze groep” in de doofpot wenst te stoppen. Ben benieuwd of het gaat lukken. Nog 43 mensen nodig!!! Deze 2 dappere klokkenluidertjes verdienen onze ondersteuning in deze duistere strijdt!
  https://www.change.org/p/hampstead-alleged-abusers-come-to-be-examined-we-demand-that-the-alleged-abusers-with-apparent-distinguishing-marks-come-forward-to-be-examined-by-independent-trusted-doctors-and-the-police?

 2. Geus schreef:

  Ik kwam gister veel informatie tegen over deze kinderen.
  Hun moeder is gevlucht, wordt vervolgd door de Britse justitie op basis van valse aanklachten.
  Hier een account met veel video’s
  https://www.youtube.com/channel/UCFJh_QLoDpdXKm-uInIP2xw/videos
  Er zijn verschillende accounts meer, maar ter verslaggeving dit kanaal:
  De interviews met de kinderen daar, die 2 uur duren, zijn eigenlijk opgezet als een doofpot door de politie, waar de kinderen bedreigd werden te gaan liegen in het laatste half uur van de video’s.
  Er is ook een video met de medische onderzoeken gepubliceerd op dat kanaal, waar bewezen is door een medisch onderzoek, dat de kinderen de waarheid spreken.

  Dit liegen door politie, dat doet ook de Nederlandse politie in alle gevallen.
  Nederlandse politie is NOOIT te vertrouwen, houdt daar rekening mee.
  Dat dit zo is, dat werd mij weer duidelijk toen ik Nederlandse bronnen voor deze gebeurtenissen ging vinden, waar je vervolgens door een muur van propaganda op Youtube, vooral video’s die van de TV en Hilversum komen, moet doorklikken, om wat betrouwbaar amateurwerk van Nederlanders te vinden, waar de waarheid wordt verteld.

  De enige professionele productie over de Nederlandse situatie rond dit onderwerp vond ik van Russische media. Dat was deze hier:
  https://www.youtube.com/watch?v=76DkLT0arDA
  Stel je niet al te veel voor van die hulp van onze Russische broeders, de reden dat ze aandacht geven was omdat er een complet Russisch gezin werd geplunderd door de Hollandse pedomaffia/politie.
  De moeder van de Hampstead kinderen was ook Russisch, hopelijk komt er nog wat aandacht vanuit Rusland voor die zaak in de nabije toekomst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *