Bill Cooper voorspelde 9/11

R.I.P. William Cooper.

Schrijver en radiopersoonlijkheid Bill Cooper (William Cooper) voorspelt in juni 2001 de aanvallen onder valse vlag van 11 september 2001 in de USA. Hij voorspelt dat Osama bin Laden (CIA agent ‘Tim Osman’) de schuld van de aanval zou krijgen. Enkele maanden na de aanslagen van 9/11 werd hij door de politie op zijn eigen land geëxecuteerd.

Zie ook: Geen vliegtuigen op 11 september 2001, Bill Cooper over Majestic 12 en de geheime regering (lezing), Docu v/d week #93 – Majestic 12: UFO Cover Up, Project Blue Book, Behold a Pale Horse en het topje van de ijsberg (boek), William Cooper over vrijheid (video), Docu v/d week #9 – The Hour of Our Time, Mystery Babylon serie (door William Cooper), Bill Cooper (lezingen), Bill Cooper over de moord op JFK, Bill Cooper in California – The Porterville Presentation, William Cooper (interview), Dr. Judy Wood over de dematerialisatie van het WTC (lezing), Het instorten van WTC 7 (11 september 2001), Docu v/d week #181 – September clues, Waarom 9/11

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *