Geen vliegtuigen op 11 september 2001

FEIT: Er zijn geen vliegtuigen in de WTC torens gevlogen op 11 september 2001. Het was een psy-op en tot op de dag van vandaag geloven velen nog het vliegtuig sprookje van 9/11.

De valse vlag aanslagen van 11 september 2001 zijn niet veroorzaakt door vliegtuigen (hologrammen/CGI) maar de instorting was het resultaat van een space based dematerialisatie wapen (satelliet). Vandaar dat er amper restanten waren van de WTC gebouwen en de grote hoeveelheid fijnestof.

Getuigen hebben enkel de explosies waargenomen maar geen vliegtuigen.

(Video: Helicopter observer never saw a plane)

wtc lost op in stof

Noot: Het feit dat alle video beelden waar te zien is dat de vliegtuigen nep waren verwijderd zijn van youtube.com spreekt boekdelen.

http://www.youtube.com/watch?v=fjhzZHUYn_c

https://youtu.be/vFIGpCuEGuE

De kennis van het bestaan van deze DEW wapens dient beschermd te worden, daarom wordt u om de tuin geleid met vliegtuigen en termiet. De manoeuvres die de “vliegtuigen” maakten zijn onmogelijk.
http://www.youtube.com/watch?v=N5SeMtoUsXY

Het neergestorte “vliegtuig” in Pennsylvania bij Shanksville (united vlucht 93) was non-existent. Geen enkel vliegtuig wrakstuk werd aangetroffen op de plek van de crash.

Crash site bij Shanksville.

WTC 7 (Salomon brothers building) stortte zonder tussenkomst van een vliegtuig in elkaar.
http://www.youtube.com/watch?v=VlQjPOksaR8
Geen vliegtuigen in originele WTC beelden:
https://www.youtube.com/watch?v=NWeLN8UEnT8

Het Pentagon werd niet geraakt door een vliegtuig, maar door een raket.

https://youtu.be/XyAk8wLsS4w

(Video: Pentagon Employee Witness Says There Was No Plane on 9-11-2001!)

Generaal Albert Stubblebine over 11 september 2001:

https://youtu.be/hYIgiSLekLc

http://www.youtube.com/watch?v=Cyj5zdYFS-c

http://www.youtube.com/watch?v=AuuGcc5ihpY

De zogenaamde ‘vliegtuigen’ zijn in realiteit niet in staat om in de hoek op de aangegeven snelheid vliegen.

Gedecoreerde piloot John Lear over de “geen vliegtuigen” theorie:

Bijbehoredende document als .pdf: John Lear 9/11 Affidavit

De ‘vliegtuigen’ een resultaat van computer trucage  (CGI):

https://www.youtube.com/watch?v=4HeBl3G_Ans

Nep vliegtuig.

meer…

https://www.youtube.com/watch?v=CUoqwUVOxHE
http://www.youtube.com/watch?v=YJU55FzcM2A
autos opgelost

Judy Wood over de stofwolken als een resultaat van een dematerialisatie wapen:

Bijbehorende .pdf: Dr. Judy Wood and Dr. Morgan Reynolds – The Star Wars Beam Weapons and Star Wars Directed-Energy Weapons (DEW)

Binnenkort meer…

Zie ook: Dr. Judy Wood over de dematerialisatie van het WTC (lezing), Het instorten van WTC 7 (11 september 2001), Docu v/d week #181 – September clues

  Deel dit bericht:

3 reacties

 1. Firestarter schreef:

  Toen ik op 11-9-2001 gewoontegetrouw mijn telescreen aanzette, zag ik tot mijn verbazing een trucagefilm, waarbij explosies uit het WTC in New-York kwamen, voordat vliegtuigen ertegenaan vlogen, waarna de vliegtuigen niet tegen het gebouw te pletter sloegen, maar erin verdwenen. Vervolgens stortten beide torens in door een gecontroleerde explosie. Tot mijn nog grotere verbazing stortte ook nog een derde toren in (WTC-7), zonder dat beweerd werd dat er een vliegtuig tegenaan was gevlogen.
  Alsof het hele verhaal al niet belachelijk genoeg was, zonder de staatsmedia telefoongesprekken uit van de vliegtuigpassagiers, wat net onmogelijk is als dat de torens instortten door kerosine.

  Ik heb een opsomming van feiten, waaruit blijkt dat de officiële versie van de terreuraanslagen gelogen is.
  Er zijn telefoongesprekken van passagiers in de vliegtuigen vrijgegeven. Het is technisch onmogelijk om met je mobiele telefoon te bellen als je met zo’n 800 km/h vliegt.
  De vliegtuigen hadden nooit de twin towers kunnen laten instorten: dat staat in de specificaties van het gebouw opgenomen. De verbrandingstemperatuur van kerosine is veel te laag om het staal in de twin towerrs te laten smelten, dat is vanzelfsprekend, omdat anders iedere vliegtuigmotor zou smelten. Diverse ooggetuigen hoorden de lage explosies van het geplaatste dynamiet, vlak voordat de wolkenkrabbers instortte. Larry Silverstein verklaarde op 11-9-2002 voor een televisie-uitzending van PBS zelfs dat hij opdracht gaf om WTC-7 gecontroleerd te laten instorten (als je even nadenkt begrijp je dat dus het dynamiet al daarvoor geplaatst was): “I remember getting a call from the…er…fire department commander, telling me that they were not sure they were gonna be able to contain the fire, and I said, ‘We’ve had such terrible loss of life, maybe the smartest thing to do is pull it.’ And they made that decision to pull and we watched the building collapse”.
  Uit later vrijgegeven foto´s van het Pentagon na de aanslag, blijkt dat dit niet door een (passagiers)vliegtuig veroorzaakt kan zijn.
  Het is hoogst onwaarschijnlijk dat iemand “toevallig” stond te filmen, die zulke mooie opnamen kon maken van het eerste vliegtuig dat in het WTC vloog.
  Op 12-9-2001 werd al begonnen met vernietigen van het bewijsmateriaal op Ground zero. Er had tot kilometers in de omtrek brokstukken van de 2 ontplofte vliegtuigen (vliegend met 800 km/h) moeten zijn, behalve dat er door de brokstukken gewonden op de grond hadden moeten vallen.
  Het verhaal over hoe de vliegtuigen gekaapt zijn, met plastic mesjes, is belachelijk. Als succesvol hadden de kapers wel iets anders verzonnen, bijvoorbeeld een langdurige gijzeling.
  Het is praktisch onmogelijk voor een onervaren piloot om een vliegtuig in een wolkenkrabber of Pentagon (van 5 verdiepingen) te vliegen.
  Een week voor 11-9-2001 vertrok de Zim Shipping Company uit het WTC, wat een verliespost opleverde van 50.000 dollar (de Israëlische overheid was voor 50% eigenaar van Zim Shipping). Op 11-9-2001 werden vijf Israëli’s gearresteerd, waarvan twee van Mossad, toen ze feest vierden terwijl het WTC instort; na ondervraging mogen ze terug naar Israël. Dit werd bekend gemaakt via Fox News, die na druk van de American Israel Public Affairs Committee (AIPAC) dit nieuws verwijdert van internet.
  Na George W. Bush´ “overwinning” waren in de zomer onderhandelingen met de Taliban over een gaspijpleiding. Dit werd in augustus 2001 abrupt gestopt (blijkbaar omdat ze een beter plan hadden).
  Vier maanden nadat Bush president werd, was al 11-9-2001.
  Bush vertelde op 4-12-2001 dat hij “live” het eerste vliegtuig in het WTC zag vliegen en daarover een opmerking maakte tegen een kind toen hij een school bezocht.

  De familie Bush en hun misdadige vrienden hadden mogelijkheden om de pers te manipuleren en bewijsmateriaal te vernietigen.
  Nadat Larry Silverstein het WTC leaste, huurde hij eerst Securacom (die later de naam wijzigde naar Stratasec) in voor de beveiliging van het WTC. Marvin Bush (de broer van president George W. Bush) maakte deel uit van de directie, en hun neef, Wirt Walker III, was directeur van Securacom. Securacom werd gefinancierd door Kuwait-American, die jarenlang vriendjes was met de familie Bush. Van Kuwait-American zat Mishal Yousef Saud al Sabah (een lid van het Koeweitse koninklijk huis) in de directie van Securacom. Securacom was niet alleen verantwoordelijk voor de beveiliging van het World Trade Center, maar ook van Dulles International Airport en United Airlines. Dulles was het vliegveld waarvan beide passagiersvliegtuigen zouden zijn vertrokken, die in de Twin towers vlogen en één van deze vliegtuigen was van United Airlines. Silverstein huurde dus een bedrijf in voor de beveiliging van het WTC, dat familieleden van president Bush in de directie had en ook de beveiliging verzorgde van zowel het vliegveld van beide vliegtuigen als één van de betrokken vliegtuigmaatschappijen. De bende rond Bush kon dus informatie over (niet-bestaande) vliegtuigen manipuleren, explosieven in het WTC plaatsen en vervolgens leugens in de pers verspreiden.
  Er is ook een verband via de Blackstone Group (waarin Merrill Lynch een aandeel bezit): een Amerikaanse investeringsmaatschappij, die de hypotheek overnam van Silverstein van WTC-7. De Blackstone Group werd in 1985 opgericht door Rothschildagenten Peter George Peterson en Stefan Schwartzman (daarvoor van Lehman Brothers en Kuhn Loeb). Blackstone sloot ook nog een mooie deal met Kissinger Associates (van Bilderberg medeoprichter Henry A. Kissinger).
  Silverstein leaste enkele maanden nadat George W. Bush president werd en enkele maanden voor 11-9-2001 het WTC in New-York voor 124 miljoen dollar. “Toevallig” nam hij in de verzekeringspolis een groot bedrag op voor een terroristische aanslag. Hij ving twee keer de uitbetaling voor de terroristische aanval, voor 2 vliegtuigen, van 4,6 miljard dollar, waarbij hij in het gelijk gesteld werd door het Amerikaanse hooggerechtshof.

  In de week voorafgaand aan 11-9-2001 was er een opvallende piek in de handel in putopties van American Airline and United Airlines (de vliegtuigmaatschappijen van de 2 “vliegtuigen” in de Twin Towers van het WTC). Putopties leveren winst als een aandeel in koers daalt. Voorspelbaar genoeg daalden de koersen van deze maatschappijen dramatisch vanaf 11-9-2001 van ongeveer USD 30,- naar minder dan USD 20,-.Tussen 6/7-9-2001 en 10-9-2001 werden van: United Airlines 9000% meer putopties gekocht dan normaal; American Airlines 6000% meer; Morgan Stanley 2600%; Merrill Lynch 1100%! Het onderzoek is in de doofpot gestopt en nooit is bekend geworden, wie handelden met voorkennis.

 2. Firestarter schreef:

  Ik heb de afgelopen 2 weken een grote hoeveelheid bewijs gevonden dat het officiële verhaal over 11 september 2001 gelogen is; ik zal hier mijn belangrijkste aanvullende punten opsommen.
  Hier mijn volledige verhaal: https://forum.davidicke.com/showthread.php?t=311432

  De Britse staatszender meldde al ruim 20 minuten voordat het gebeurde dat WTC-7 was ingestort: http://www.whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/bbc_wtc7_videos.html
  Kijk ook naar de “live” opname van WCBS die ongelofelijk nep eruit ziet (van 0:40 – 0:52), let vooral op de bovenkant van het gebouw, de linkerkant die naar links valt en de neppe schaduw op het andere gebouw dat links te zien is.
  Ook de foto’s van Shanksville, Pennsylvania tonen aan dat hier geen vliegtuig was neergestort: http://911blogger.com/news/2013-02-19/shanksville-pennsylvania-911-mysterious-plane-crash-site-without-plane
  Volgens informatie van het BTS verlieten beide vliegtuigen van American Airlines, die volgens de staatsmedia gekaapt werden en neerstortten, niet de vliegvelden op 11-9-2001: http://www.serendipity.li/wot/aa_flts/aa_flts.htm
  Volgens informatie van de ATC vloog UA93 nog nadat deze neergestort zou zijn in Shanksville: http://pilotsfor911truth.org/united-93-still-airborne.html
  En volgens ACARS vloog UA175 nog 20 minuten, nadat dit in WTC-2 gevlogen zou zijn: http://pilotsfor911truth.org/ACARS-CONFIRMED-911-AIRCRAFT-AIRBORNE-LONG-AFTER-CRASH.html

  De plannen om Afghanistan binnen te vallen dateerde van 9-11-2001 (dus 2 dagen eerder): http://www.nbcnews.com/id/4587368/ns/us_news-security/t/us-sought-attack-al-qaida/#.V9qr-VsS9pg
  Het Pentagon stelde al op 5-3-2001 een plan op over het verdelen van Iraakse olievelden voor buitenlandse investeerders: http://www.cbsnews.com/news/bush-sought-way-to-invade-iraq/
  De Patriot act was een document van 10000 bladzijden, dat al 11 dagen na 11-9-2001 aan het Amerikaanse congres gepresenteerd werd, dus is deze van te voren opgesteld. De implementatie van de Patriot act was al begonnen met NSDP-1, die op 13-2-2001 bij het congres werd ingediend. Hier kun je NSDP-1 lezen: http://fas.org/irp/offdocs/nspd/

  Er zijn wel zo onwaarschijnlijk veel duidelijk zichtbare fouten in de animatie van 11-9-2001, dat het komisch zou zijn als het niet zo vreselijk is. Zie bijvoorbeeld de volgende foto, waar een reus van 4 meter uit een raam hangt van de Twin towers, samen met enkele andere computeranimaties van mensen, in de hitte die genoeg zou moeten zijn om het gehele gebouw te laten instorten: http://www.septclues.com/PICTURES%20sept%20clues%20research/HANGINGoutofwindowsH.jpg

 3. C. schreef:

  Very good, someday we will know who is responsible for all of this criminal stuff.
  And i know who and with me millions of people.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *