Programmering van het ego en nieuwe informatie

ufo's bestaan get over it vrijewereld.org

Het ontwaken van mensen met informatie

Het ego maakt de werkelijkheid. Het individuele ego is geprogrammeerd met regels en commando’s. Deze regels en commando’s zijn de formules die de werkelijkheid van het individu manifesteren. Deze regels zijn sterk verankerd in het ego, dit is om continuïteit van deze werkelijkheid te bewerkstelligen. Als er nieuwe informatie aan het individuele ego gepresenteerd wordt die niet strookt met de in het ego verankerde regels en commando’s, dan zal het ego deze informatie proberen aan te vallen (om zichzelf te beschermen tegen de afbraak van de gevestigde regels en commando’s). Het ego zal proberen de informatie te verwerpen en in diskrediet te brengen. Dit gebeurd doorgaans door de bron te ridiculiseren. Als dit echter niet mogelijk is omdat het ego geconfronteerd wordt met onomstotelijke feiten dan is de laatste mogelijkheid de informatie te compartimentaliseren en ver weg te stoppen van de regels die in het hedendaagse leven het vaakst gebruikt wordt. Zo kan men verder in het oude ego leven totdat men klaar is om het oude ego te verlaten.

Feiten (informatie) zijn dus essentieel om het oude ego te transformeren naar een nieuw geprogrammeerd ego. Feiten zijn doorgaans de enige programmering die het ego accepteert.

Feiten zijn porties van licht (informatie) die duisternis doen verdwijnen, daar waar licht is kan geen duisternis zijn. En als er eenmaal licht is kan de duisternis niet meer binnentreden. De horizon (het bewustzijn) is verbreedt door de nieuwe informatie.

 

Informatie en het internet

Het internet of “enternet” is te beschouwen als een grote bibliotheek met alle boeken op aarde. Het is de nieuwe bibliotheek van Alexandrië. Als het op het internet staat is het beschikbaar voor diegene die het zoekt, en uiteindelijk zal het door de zoekende gevonden worden. (Matthew 7:7 king james bible :”Ask, and it shall be given you; seek, and ye shall find; knock, and it shall be opened unto you:”)

Is de informatie eenmaal opgenomen zal hij zijn zoekende bereiken. Het internet is dus het middel voor klokkenluiders om aandacht te vragen voor de misstanden (zo nodig anoniem). Vandaar dat we ook in een tijd van grote onthullingen leven, vooral als het gaat om het bewustzijn van de massa’s ongeïnitieerden.

Het is pas sinds vrij recent mogelijk om grote hoeveelheden informatie te vergaren buiten de gecontroleerde massa media om. Dit is de reden voor de tsunami van informatie die ons bereikt, er is immers een hoop achterstand in te halen en deze achterstand wordt in een grote golf over ons heen gespoeld.

Het ego heeft het dus zeer druk in deze tijd en wordt van alle kanten aangevallen, daar waar het ego zich transformeert wordt de nieuwe informatie aangewend als bouwsteen voor het nieuwe ego, daar waar de informatie niet sterk genoeg bleek te zijn is het oude ego nog actief wachtende op de volgende aanslag op de heersende programmering, wetende dat ook dit gedeelte van het oude ego het zal begeven en zich zal omvormen door middel van nieuwe kennis en ervaring, resulterend in een groter bewustzijn en een kleiner (getransformeerd) ego.

 

De bronnen

De onderstaande video’s zijn naar onze mening bronnen die door niemand effectief geridiculiseerd, ontkend of debunked kunnen worden. En zijn een goed middel tegen ignorantie over de deze specifieke onderwerpen. Ze zijn ignorantie vernietigend. Ze brengen licht waar voor velen voorheen duisternis heerste (beperkte programmering van het ego). Illuminatie van het bewustzijn, is mogelijk te bereiken zonder dat men een geheim genootschap toetreedt, zonder dat men anderen met deze geheimen bevecht hem benadeeld, illuminatie is voor iedereen en iedereen heeft het recht en de kans verlicht te worden tot op het niveau dat het individu wenst te ervaren.

 

Disclosure project 2001 persconferentie

Persconferentie voor de verzamelde media om verzamelde getuigen aan het woord te laten komen over hun ervaringen met de wereld wijde UFO cover-up samenzwering door de geheime regering.

Credibiele hoge officieren binnen alle delen van de krijgsmacht en werknemers binnen het militair industrieel complex en haar industrieën komen eveneens aan woord en zelfs NASA medewerkers verklaren dat UFO’s een feit zijn.

http://www.youtube.com/watch?v=7vyVe-6YdUk

 

Out of the Blue 2011 persconferentie

Zelfde setting en inhoud als voorgaande video echter bijna tien jaar later.

Zie UFO doofpot documentaires van kwaliteit voor de documentaire zelf.

 

Disclosure project 2 uur durende getuigen verklaringen

Getuigen betrokken bij het disclosure project geven uitvoerige verklaringen op camera.

http://www.youtube.com/watch?v=dUOTF7NQlwQ

 

Korte speech van nucleair fysicus Stanton Friedman op het 2011 Global Competetiveness Forum

http://www.youtube.com/watch?v=c7fqDpBvV_4

 

Interview met Dr. Ir. Coen Vermeeren hoofd van de afdeling Studium Generale van de TU in Delft.

http://www.youtube.com/watch?v=s02WEyLPgHY

 

UFO’s geregistreerd in Noorwegen

 

Binnenkort meer…

 

Zie ook: ‘UFO Disclosure’: De zoveelste ronde, Cognitieve Dissonantie, UFO doofpot documentaires van kwaliteit

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *