De vrijheid van onderwijs

onderwijs is een leugen

De vrijheid van onderwijs bestaat niet in Nederland, uw kind is verplicht om onderworpen te worden aan hersenspoeling tot het 18e levensjaar. Onderwijs in Nederland betekend scholing in plaats van educatie.
De grondwet zegt uw onderwijsvrijheid heeft zolang u kiest voor gecontroleerd onderwijs met een statelijk goedgekeurd curriculum. Er is geen sprake van vrijheid van onderwijs als men bestraft wordt, omdat men zijn kinderen liever thuis onderwijst en de afstomping de verdomming door propaganda en leugens afwijst.

Universiteiten liegen over alles!
U krijgt geen kennis op de universiteit!

Zie ook: Thuisonderwijs, Sinterklaas bestaat niet en Onderwijs is slavernij

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *