De priester achter de troon

jafar (priesterschap) Sultan (koning)

De koning/president is doorgaans de publieke figuur die namens het priesterschap regeert, volledig gecontroleerd door het priesterschap. Doet de koning/president niet meer de wil van het priesterschap wordt deze verwijderd door het priesterschap.

Koningen komen en gaan. Revoluties komen en gaan. Het priesterschap is ongeaffecteerd door deze ontwikkelingen, omdat zij de revoluties aanzwengelen zodra het hun uitkomt om proxy leiders te vervangen als zij dit nodig achten. Haar inlichtingendiensten corrumperen/liquideren de spelers totdat zij het spel spelen dat georkestreerd wordt door de magiërs binnen het priesterschap.

JFK assasination

pope queen elizabeth child murderers

Alle wegen leiden naar Rome…
jesuits logo
jesuits illuminati rome
Zie ook: Mystery Babylon serie (door William Cooper), Eric Jon Phelps – Vatican assassins (interview + boek), John Perkins – Confessions of an Economic Hitman (video + boek), ‘We zijn allemaal Jezuïeten’., De Jezuïeten orde is een militaire inlichtingendienst

  Deel dit bericht:

3 reacties

 1. HET_SYSTEEM schreef:

  Even een bezoeker die komt vertellen dat vrijewereld in dit artikel de waarheid spreekt.
  De bewijsvoering is welliswaar niet direct toegankelijk voor het ruime merendeel van Nederland, want het Vaticaan heeft een monopolie op kennis in Nederland.

  Op dit momet wordt dit kennis monopolie alleen doorbroken door vrijwilligers.
  Maar iedereen die professioneel werkt, werkt voor de regels van het Vaticaan, anders wordt je in Nederland gearresteerd door de politie en justitie, daarna vermoord of in hechtenis genomen. Het bedrijf wordt dan geplunderd. Bedrijven worden allen gekeurd door de Kamer van Koophandel, een databank die volledig openheid geeft aan de Jezuieten en andere Katholieke militante ordes, om bedrijven die niet beantwoorden aan de wensen van het Vaticaan te elimeneren.

  Dit jaar, 2014, zijn waarinholland.nl en olymiczion.nl neergehaald.
  Dat waren websites zoals deze, vrijewereld.org, dus deze website is in gevaar.
  Waarinholland.nl en olympiczion.nl leken veel op vrijewereld,org, al moet ik zeggen dat hun lay-out wat beter gepresenteerd was. Maar dat behoeft niet positief te zijn, want juist websittes met beter design doen gevaarlijker werk dan websites met zo slecht mogelijk design, opdat dergelijke websites vervolgens niet au serieux worden geneomen door de inquisitie.

  Ik heb dit al zo vaak gezien.
  Een samenvatting van de theologie van Eric Jon Phelps:
  “Eric Jon Phelps gelooft, dat je nog Katholieker moet zijn dan de paus.”
  Hij noemt dat vervolgens “calvinisme” en “Fries” zijn.
  “Calvinist Baptist Freeman”
  De koning der Baptisten, jan Van Leyen, daar maakt hij zich met een jantje van leiden van af.

  Eenieder die hem hoort preken, het wordt erg meoijlijk hem serieus te nemen over wat dan ook, want hij maakt erg gemakkelijk op te sporen fouten in logica, interpreaties van profeten, hij promootte zelfs zondagsaanbidding onder de pretentie een Bijbels radio programma te maken.
  Dus wordt hij met rust gelaten, niemand trapt erin.

  Ik hoop dus dat vrijewereld mag blijven bestaan tegen elke prijs.
  Binnen internetmogelijkheden bedoel ik.
  Maar deze website bevat informatie, ik heb deze website nog nooit betrapt op pogingen tot propaganda, maar ik merkte dat vrijewereld.org niet altijd ziet dat superintelligente desinformatie soms verschint in commentaren hier, waar vrijwereld.org niet van op de hoogte is.
  Ik bedoel, Ik zag dat Olympiczion.nl en Waarinholland.nl werden neergehaald, voordat die websites neergingen waren er trollen bezig in de commentaren.
  Deze trollen probeerden de feiten naar een andere interpreatie te verschuiven, ik zg dit ook soms al gepoogt door commentaren op deze website.

  Mijn websites werden meestal gehackt.
  Ik weet nog niet of dat hier ook zo is, maar merkte het nog niet.

  • Vrije Wereld schreef:

   Maakt u zich geen zorgen, de Vrije Wereld denktank en de website VrijeWereld.org zijn beschermd. Onaantastbaar. En dat weten de controleurs maar al te goed.

  • HET_SYSTEEM schreef:

   Die plaat aan het einde is erg goed gedaan.
   Ik ken de bronnen waar die plaat vandaan komt, de aanvullingen zijn uitstekende beschrijvingen van de rol van de Fasces als bewijs voor Fascistische uitgangspunten van alle Amerikaanse daden, nationaal en internationaal.
   5 Van de 9 Amerikaanse rechters is Rooms Katholiek, maar minder dan 10% van de Amerikaanse bevolking is Rooms Katholiek.
   In Nederland is er een vergelijkbare situatie, als men de hoeveelheid Katholieken gaat tellen in de Staten Generaal.

   Fascisme is een politiek dogma als eerste gehanteerd door de politicus die het Vaticaan aan de paus schonk in 1929, Benito Mussolini.
   De Fasces is te zien op de plaat onderaan rechts, in het Amerikaans gerechtshof. Het beeld in zwart bij de illegale ondertekening van de grondwet van de Europese Unie, is een afbeelding van de romanistische antichrist. Er is ook een foto van die situate met de vermeend gereformeerde Jan Peter Balkenende die deze handtekening zet. Pas daarna kwam er een referendum over.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *