Docu v/d week #135 – Euromania

documentaire van de weekDocumentaire van Peter Vlemmix over de opkomst van de Europese Unie. Vlemmix interviewt politici, klokkenluiders, onderzoekers en andere experts over het samenspel tussen de Europese Commissie, banken en grote multinationals. Een documentaire over corruptie, propaganda en “democratie”.

Zie ook: Docu v/d week #57 – Panopticon, Best of Europarlementariër Nigel Farage

  Deel dit bericht:

1 reactie

 1. Guus schreef:

  Mooie documentaire.
  Eerdere EU documentaires lieten nog veel ernsiger curruptie zien dan dit. In de vorige eeuw dezelfde absurde salarissen als nu, maar werknemers van Brussel kwamen alleen aanwezig om the klokken. Politici en pers die de EU steunen zijn volledig corrupt. Burgers die het steunen lieten zich manipluleren door peperdure propaganda vanuit Brussel, voor circa 8 miljard per jaar.

  Europa begrijpt blijkbaar niet dat de RKKerk bepaald wat er in Europa gebeurd hier mee, maar dat Zwitserland schoon kan blijven van deze inquisitie vanwege Zwitserse Garde, die meer macht blijft te hebben dan de reguliere legers van betrokken landen.
  Edmond Paris heeft uitgelegd hoe oorlogen in Europa werken. [pdf]

  De geschiedenis hier verteld was nieuw voor mij.
  De EU is volgens bronnen die ik vond, opgezet in 1942.
  Ik zal even zoeken of ik een referentie kan vinden…
  http://campaignfortruth.com/Eclub/101002/germaneec.htm
  Waar we lezen:
  Heydrich also drew up “The Reich Plan for the Domination of Europe”. This proposal was published and circulated in 1942 and bears a striking similarity to the 1957 Treaty of Rome, on which the European Union is based today.

  De EU is dus verzonnen onder Heydrich, een van de trawanten van Adolph Hitler. Maar dat de doelstellingen en vruchten van de EU dezelfde zijn als die van de Duitsers in 1940 is evident, namelijk: Het uitmoorden van alle dissidenten, iedereen als slaaf van de industrie in handen van een kleine selecte groep, voedselbonnen, tirannieke pedofielen als EU ministers en genocide op Joden, zigeuners, psychiatrische, patienten, enzomeer. Heil Rompuy?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *