Laat u niet bang maken door alternatieve media

angst fear mongering

Angstmakerij

Dat de mainstream media een grote leugen en angst-industrie is moge duidelijk zijn. Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om hun nieuws te zoeken bij de zogenaamde alternatieve media of nieuwe media.

Alternatieve media die constant berichten dat de NWO eraan komt, zijn of slecht geïnformeerd of doen dit bewust om u angst aan te jagen (we zullen geen namen noemen, wie de schoen past trekke hem aan).

Een paar voorbeelden:

Hoe vaak zou er niet martial law afgekondigd worden? Is dit gebeurd? NEE

Hoe vaak zou de USA ontwapend worden in het midden van de nacht door DHS? Is dit gebeurd? NEE

Hoe vaak vertelden ze u dat de FEMA kampen met burgers gevuld zouden worden? Is dit gebeurd? NEE

Hoe vaak melde men dat er aanslagen zouden komen op de Olympische spelen? Is dit gebeurd? NEE

Hoe vaak zou Niburu tot grootschalige rampen op Aarde leiden Is dit gebeurd? NEE

Hoe vaak zouden ernstige zonnevlammen (CME’s) onze elektronische infrastructuur kapot maken? Is dit gebeurd? NEE

Hoe vaak schreeuwde men dat de oorlog met Iran zou gebeuren? Is dit gebeurd? NEE

Dit lijstje kan eindeloos aangevuld worden door onzinnige angstmakerij gepropageerd door de zogenaamde alternatieve media.

Had het duistere kabal vroeger veel macht en invloed? ZEKER. Is dit nog het geval? NEE.  

De controleurs zijn aan hun einde. De tekenen zijn overal te zien. Het enige wat ze nog kunnen doen is de schijn ophouden en hopen dat u de illusie blijft geloven. We hadden allang een fascistisch regiem, dit regiem is/wordt nu ontmanteld. U bent al vrij, u bent altijd al vrij geweest, u kunt zich gedragen als een vrij mens. De keuze is aan u.
Vrijheid komt niet zonder verantwoordelijkheid. U hoeft geen belasting te betalen, u hoeft geen vergunningen te vragen en al die andere onzin. Er is geen externe autoriteit andere dan de universele wetten. De staat der Nederlanden bestaat niet (meer), de corporaties die bekend stonden als landen zijn niet meer. De Nederlandse grondwet was niet onze grondwet, daar deze nooit onder common law is geratificeerd door de bevolking. De wetten van de Nederlandse staat zijn een legale fictie. Voor alles wat ze u aandoen geeft u toestemming, ook als u zich daar waarschijnlijk niet vaak van bewust bent. Als u de toestemming niet meer geeft kunnen ze niets aanvangen.

Ze komen u niet halen! Het zijn enkel een paar zielige oude zieke mannetjes. Als u ze geen toestemming meer geeft om u te regeren kunnen ze dit niet doen. Geef geen toestemming, accepteer niet de autoriteit van de criminele bezetters!

Oud nieuws

De alternatieve media zijn grotendeels niets meer dan desinformatie of misinformatie doorgeef luiken en publiceren alles wat ze maar kunnen vinden om de bezoekers aantallen te verhogen. Weinigen van hen doen echt onderzoek en doen aan fact-checking.
Het is een verkeerde voorstelling van zaken dat de illuminati nog steeds oppermachtig zijn. Toch wordt dit thema steeds weer herhaald door vele alternatieve media. De illuminati willen graag dat u hen vreest, de realiteit is dat ze u vrezen.
Entiteiten die zoveel controle over u willen uitoefenen, zijn entiteiten die bang voor u zijn. Angst en separatie onder deze entiteiten is de reden voor de controle en onderdrukking.

Wij zijn geen nieuws-site. Want het nieuws is vaak oud nieuws en/of irrelevant nieuws. We houden ons liever bezig met thema’s die blijvend relevant zijn. Dit betekend niet dat we de actualiteiten niet constant monitoren en analyseren.

U moet het zelf doen

Zover wij het kunnen waarnemen is er de afgelopen jaren veel gebeurd achter de schermen om het kabal te ontwapenen, te onteigenen en hun controle over de wereldbevolking te verwijderen. En vele bondgenoten hebben hieraan bijgedragen. Maar uiteindelijk moet u het zelf doen! De controleurs willen niet dat u weet dat u almachtig bent.

Het spel is gespeeld. Tijd om het speelveld op te ruimen. Wereld bevrijding is mede uw verantwoordelijkheid. Als u niet langer wilt wachten onderneem dan zelf actie.

Geloof niets voordat u het met uw eigen onderzoek kunt bevestigen. Dit geldt ook voor het materiaal op deze site.

Zie ook: Manipulatie door Angst, De Stand van Zaken, COINTELPRO (video)

  Deel dit bericht:

8 reacties

 1. Leon schreef:

  Kunnen jullie uitleggen wat de relatie is van dit stuk tov van al het andere wat op deze site te lezen is?

 2. henk schreef:

  jij bent dom ende blind

 3. Guus schreef:

  Ik mis de Maja Kalender, 2012, in de lijst met voorbeelden.
  De meerderheid van alternatieve media was tot aan 2012, gevuld met waarschuwingen dat de aarde zou vergaan in 2012.
  Omdat de Maja Kalender eindigde in 2012.
  LoL

  Anderszins, baart dit tegenovergestelde mij ook zorgen.
  Een middenweg lijkt mij toch wel het dichtst ij de waarheid.

  Althans, nog steeds blijft de waarheid over de oorlogen/vredesmissies in Irak, Afghanistan en voormalig Joegoslavie volledig onder de tafel, wat ik weet omdat ik wat van de werkelijke agenda achter die oorlogen ken. Steun aan de Koerden is misschien leuk, maar de Koerden in Syrie staan voor de keuze om geslacht te worden door de ISIS terroristen, als ze zich niet verdedigen, terwijl of ze nu winnen of verliezen, de oorlog daar legt de weg open voor de oorogsverklaring aan Iran door de NAVO.

  De Navo is de moderne Spaanse Armada.
  Ik bedoel dit letterlijk, dezelfde groep zit achter de opzet, romanisten.
  ISIS leden opgeleid door NAVO insructeurs in Jordanie lijkt mij plausibel, gerommel met Islam in het Midden Oorsten, sinds het verslaan van het Ottomaanse Rijk in de Eerste Wereld Oorlog. De werkelijke agenda achter het Midden Oosten wordt geheim gehouden.
  Deze agenda te hebben bestudeerd, men tracht het midden Oosten te verdelen in Soeni, Shia en Wahabi Islam, waarbij de Shia op de lijst voor genocide staat. Iran is Shia, dus die oorlog daar heen zal de NAVO blijven agiteren.

  Shia, Shiiten, baseren zich op de leerstellingen van een neef van Mohammed, bovendien bevat de Shia veel subculturen die Islam als dekmantel gebruiken om te overleven.
  Vanuit de Inquisitie, Spaanse Armada overtuiging, is de agenda te zien, want Wahabi en Soeni Islam werken samen met de agenda romanistische antichrist, niet de Shiieten. Er is een kruisvaart bezig tegen Shiieten en andere ketters in romanistische optiek. Ik meen dat de Jezuieten verbannen waren uit Irak, 1969, door Shiieten, maar in wezen dus een bevolking met nog gezond verstand, dat zich poogt te verdedigen tegen de Pontifex Maximus uit Rome.

  Ik vond een goede uitleg van de verschillende vormen van Islam in het Midden Oosten in deze Youtube:
  https://www.youtube.com/watch?v=IQ2KzjNtDTc

 4. Michel schreef:

  Vrije Wereld. Zijn jullie zelf ook geen alternatieve informatie bron gezien de onderwerpen op deze website?

 5. Kim schreef:

  “ U hoeft geen belasting te betalen, u hoeft geen vergunningen te vragen en al die andere onzin.”
  Hoe dan?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *