Jim Marrs – the Rise of the Fourth Reich (interview + boek)

4th reich

Journalist en onderzoeker Jim Marrs geeft in dit interview (met project Camelot) een overzicht van de geopolitieke situaties die het huidige paradigma tot stand hebben gebracht.

Jim Marrs bespreekt verschillende elementen van de grote samenzwering door de controleurs en haar agenten. De nadruk in het interview ligt op de Nazi connectie met de USA.

bron: project Camelot / Jim Marrs
taal: Engels
formaat: video

Klik hier voor een Nederlands talig transcript van dit interview.

Download het boek “the rise of the 4th reich” als .pdf  hier.

Zie ook: Dr. Joseph P. Farrell over de NAZI’s (lezing + boeken), Joseph P. Farrell over de postterritoriale NAZI’s (interview + boeken)

  Deel dit bericht:

4 reacties

 1. Douwe Dabbert schreef:

  Jim Marrs is een stabiele & geloofwaardige figuur. Bedankt voor dit interview. Dat boek ga ik zeker lezen. Hij komt ook met oplossingen in plaats van angst.

  Wel weer grappig dat het hier over vrijheid blijheid gaat en je ondertussen de reacties eerst wil controleren voordat ze worden geplaatst. Iets met een ketel die een pot verwijt dat hij overal controle over wil hebben.

 2. Douwe Dabbert schreef:

  Oh, neem me niet kwalijk. Blijkbaar was dat laatste alleen gisteren zo.

 3. Douwe Dabbert schreef:

  Nog iets, je zegt dat je kritiek hebt ontvangen. Laat de mensen die wat te zeiken hebben hun kritiek gewoon hier plaatsen zodat er een gesprek ontstaat.

 4. Vrije Wereld schreef:

  Voor de duidelijkheid: het goedkeuren van reacties is/was toevallig de standaardinstelling van “wordpress” , de kritiek die ik ontvangen heb kwam van de interne organisatie van vrije wereld, en kwam niet van het publiek.

  MVG,

  Vrije Wereld

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *