Jeffrey Epstein, de Lolita express en pedo eiland

Veroordeelde pedofiel miljardair Jeffrey Epstein is eigenaar van het little saint James eiland in het Caribisch gebied (Virgin Islands).

https://youtu.be/9Bw54mtGq1U

Veroordeelde Pedofiel Jeffrey Epstein

 

Lolita express is de bijnaam van de privé  vluchten naar Epstein’s little Saint James eiland. Bekende pedofielen zoals Bill Clinton waren regelmatige bezoekers. Deze operatie is een Mossad honeypot om invloedrijke personen te filmen met minderjarigen en deze vervolgens te chanteren.

Ghislaine Maxwell (partner van Epstein) en haar vader Robert Maxwell (Mossad).

Het is ook een plek waar kinderen gesmokkeld en verkocht werden

Bill Clinton met kinderpooier/handler Rachel ‘Ray’ Chandler op de lolita express.

Vlucht log gegevens van de Lolita express met Bill Clintons naam erop.

 

Prince Andrews met de minderjarige prostituee Victoria Roberts (aka Victoria Giuffre).

Het eiland dient ook als locatie voor ritueel misbruik en rituele moorden. Het eiland beschikt over ondergrondse tunnels om ongestoord kinderen te kunnen offeren. Het eiland werd ook gebruikt als hub voor kinderhandel.

De recente branden op het eiland zijn pogingen om DNA sporen van ritueel misbruik te vernietigen.

Brand op Little St. James eiland begin April 2018.

(video: Bringing Down Jeffrey Epstein (2018 Documentary))

https://youtu.be/spkcvkgsoIg

Binnenkort meer…

Zie ook: Ex-“illuminati” programmeur over mind control en de orde (interview), Satanisch kindermisbruik, Interview met ex-’illuminati’ lid Jay Parker, project MONARCH slachtoffer Brice Taylor (MK ULTRA), Ex-’Illuminati’ lid Carolyn Hamlett over de orde (interview), Ritueel kindermisbruik en kinderhandel in Nederland, Docu v/d week #4 – Conspiracy Of Silence, Arizona Wilder (MK ULTRA slachtoffer), Cathy O’Brien MK ULTRA en Monarch overlevende, Ritueel kindermisbruik in Hampstead, Satanisch Ritueel Misbruik in Canada (video), Satanisch Ritueel Misbruik in Australië (documentaire), Slachtoffer van Satanisch misbruik Jenny Hill vertelt haar verhaal (video + boek), PizzaGate pedofilie netwerk

    Deel dit bericht:

3 reacties

  1. Geuz schreef:

    Als dat een Mossad operatie zou zijn geweest, dan had Jeffrey Epstein gearresteerd moet zijn voor spionage, niet voor pedofilie.

  2. Brickshooter schreef:

    Er zullen vast foute dingen gebeuren daar maar om pedofilie gelijk te trekken aan seks met minderjarigen is niet correct. Pedofilie gaat over mensen die zich seksueel aangetrokken voelen tot prepuberale kinderen. De term minderjarig is ook nogal arbitrair al helemaal als het aan komt op seks.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Age_of_consent#/media/File:Age_of_Consent_-_Global.svg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menselijke authenticatie * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.