Docu v/d week #193 – Bilderberg – the movie

docu van de weekDocumentaire door Jake Bexx uit 2014 over de illustere Bilderberg groep die sinds 1954 bij elkaar komt om de wereldpolitiek te sturen in opdracht van de geheime regering.

Zie ook: Agenda 21, Covid-19 maatregelen en “the Great Reset” agenda, De Agenda van de “Nieuwe Wereld Orde” (NWO), ‘We zijn allemaal Jezuïeten’., De Bilderberg conferenties, Bilderberg conferentie (documentaire), Lodewijk de Waal (FNV) wordt geconfronteerd met zijn Bilderberg bezoek, Docu v/d week #11.5 – EndGame, Daniel Estulin – The True Story of the Bilderberg Group (interview + boek)

    Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Cinema HD APK schreef:

    Wat een fascinerende documentaire! Het geeft een kijkje achter de schermen van de geheimzinnige Bilderberg-conferenties en werpt echt een nieuw licht op de invloed die deze elitegroep heeft op geopolitiek en economie. Het is ongelofelijk hoeveel macht er achter gesloten deuren wordt uitgeoefend. Bedankt voor het delen van deze eye-opener!
    CinemaHDV2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *