Golf van Tonkin incident (false flag)

Generaal Robert S. McNamara geeft toe dat het golf van Tonkin incident (ook wel USS Maddox incident genoemd) op 4 augustus 1964 nooit heeft plaatsgevonden.

Zie ook de volledige documentaire The Fog of War: Eleven Lessons from the life of Robert S. McNamara

Deze fictieve aanval op de USS Maddox (schip) werd als reden voor de Vietnam oorlog aangevoerd door de controleurs. De eigenlijke reden was dat de heroïne productie in de regio onder de controle van de controleurs (in de vorm van de CIA) gebracht diende te worden. De Vietnam oorlog (1964-1875) heeft meer dan twee miljoen slachtoffers gehad. Het bevechten van de communistische vijand is slechts een dekmantel geweest.

Dezelfde reden geldt onder andere voor de criminele bezetting van Afghanistan door Nederlandse/NATO soldaten. Vergeet niet dat de entiteit die zich de Nederlandse staat noemt deelneemt aan drughandel en andere georganiseerde criminaliteit (IRT affaire).

Zie ook: Hegeliaanse dialectiek (video) en Geen vliegtuigen op 11 september 2001

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *