Media controle en manipulatie

mockingbird

Het westen kent geen volledige persvrijheid, persvrijheid wordt enkel toegelaten binnen bepaalde “onbelangrijke” thema’s. Zodra een journalist werkzaam binnen de mainstream media probeert de waarheid te berichten buiten de “onbelangrijke” thema’s  om, zal deze tegengewerkt worden door de redacteurs. Men hoeft immers niet elke journalist te controleren om de nieuwsstroom te controleren.  Het is gebleken dat zolang men de nationale en internationale pers controleert, het mogelijk is om bepaalde berichtgeving die op regionaal niveau wel het nieuws haalt, uit de nationale en internationale berichtgeving te weren en daarmee de schade van deze informatie te beperken.

“We are grateful to the Washington Post, the New York Times, Time Magazine and other great publications whose directors have attended our meetings and respected their promises of discretion for almost 40 years……It would have been impossible for us to develop our plan for the world if we had been subjected to the lights of publicity during those years. But, the world is more sophisticated and prepared to march towards a world government. The supernational sovereignty of an intellectual elite and world bankers is surely preferable to the national autodetermination practiced in past centuries.”

― David Rockefeller

Jezuïet Mark Thompson was generaal directeur van de BBC en is nu de CEO van de New York Times Company.

“Operation Mockingbird” was/is een CIA operatie uit begin 1950-er jaren om alle grote media outlets te controleren. In een interne CIA memo werd aangegeven dat de CIA veel later nog steeds haar draai gaf aan het nieuws. (Download de Memo hier: Task Force Report on Greater CIA Openness (december 1991)

CIA MEMO media controle

(…)
CIA MEMO media controle
(…)

Dit memorandum is een duidelijke indicatie dat er voortdurend een variant van operation mockingbird gebruikt wordt om de media te controleren en te censureren.

Bijbehorende document (pdf): Select committee on intelligence of the united states senate – CIA’s use of journalists and clergy in intelligence operations

“The CIA owns everyone of any significance in the major media.”
– William Colby, voormalig CIA director

“We’ll know our disinformation program is complete when everything the American public believes is false.”
– William Casey, CIA Director (1981)

De NOS is nepnieuws:

‘The CIA’s use of the American news media has been much more extensive than Agency officials have acknowledged publicly or in closed sessions with members of Congress. ‘  – Carl Bernstein, 1977 (journalist)

Door de CIA vermoorde journalist Udo Ulfkotte over de invloed van de CIA op Journalisten:

Photoshop de beelden
photoshop gebruikt in krant berichtgeving Syrië

Foto manipulatie door krant in berichtgeving over Syrië.

CNN liegt:

http://www.youtube.com/watch?v=p-DCZxsrt9I

BBC meld het instorten van  het WTC 7 gebouw (Salomon brothers building) ruim 20 minuten voordat het gebouw instort op 11 september 2001.

De media worden betaald door adverteerders. De adverteerders in de mainstream media zijn doorgaans grote multinationale bedrijven, die wederom eigendom zijn van spelers binnen of gecontroleerd door de geheime regering. Alleen door de financiële invloed van de adverteerders alleen al is er de facto geen persvrijheid binnen de MSM (Main Stream Media).
Veel Grote media conglomeraten zijn tevens vertakt met de farmaceutische industrie en veelal eigendom van spelers binnen de NWO. Over de jaren heel is er steeds meer sprake van media consolidatie en steeds minder bedrijven controleren een steeds groter aandeel van de media. zie:http://www.freepress.net/ownership/chart


De grote mediabedrijven in het westen:

  • NEWS CORPORATION
  • VIACOM
  • CBS
  • General Electric
  • The Walt Disney Corporation
  • Bertellsmann
  • TimeWarner

De consolidatie van alle media door enkele multinationals is een bedreiging voor vrije en onafhankelijke journalistiek.

UFO’s en de media

Heeft iemand een duidelijk echte UFO waarneming gefilmd, en de video op internet gezet op bijvoorbeeld youtube.com en de video krijgt veel hits, dan wordt de originele video dusdanig door inlichtingendiensten bewerkt dat deze nep lijkt door middel van CGI. Vervolgens wordt de bewerkte video verspreidt en getracht de originele video te verwijderen van het internet. De latere kijkers van de video zullen de video beelden afdoen als zijnde nep. Op deze manier wordt getracht de UFO doofpot in stand te houden.

Het nieuws is nep en vol met (crisis) acteurs:
https://www.youtube.com/watch?v=7DzwesXaOR4
https://youtu.be/4sKTe6hzlio

Binnenkort meer…

Zie ook: COINTELPRO (video), NOS liegt over chemtrails, Crisis acteurs, Q Anon

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *