Project Blue Book

 

Project Blue Book (niet te verwarren met project Blue Beam) was het UFO onderzoeksprogramma van de USAF (1952-1970). Veel van project Blue Book’s UFO waarnemingen en ontdekkingen werden echter niet gedeeld met het publiek, en het uiteindelijke rapport was een gecensureerde versie. Desondanks de censuur kon men niet alle onderzochte UFO waarnemingen verklaren deze gevallen staan bekend als project blue book unknowns.

Bijbehorende documentatie als .pdf:

Project blue book online archief: Project Blue Book Archive

Zie ook: UFO’s boven capitol hill (1952), Docu v/d week #93 – Majestic 12: UFO Cover Up, Dr. Stanton Friedman over vliegende schotels en wetenschap (lezing), Behold a Pale Horse en het topje van de ijsberg (boek)

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *