Docu v/d week #2 – The Revelation Of The Pyramids

documentaire van de week

Wij vervolgen onze nieuwe serie met een documentaire over een onderwerp waar iedereen wel eens over heeft gelezen, namelijk de Piramiden van Gizeh in Egypte. Er zijn enkele mysterieuze aspecten aan deze piramiden waar de meeste schoolboeken niet op in gaan. Hierbij moet je denken aan de (on)mogelijkheid om zulke accurate bouwwerken te produceren met de technologie waarover de Egyptenaren vermoedelijk beschikten. Ook de betekenis van de ligging, richting en andere geometrische eigenschappen van de bouwwerken wordt doorgaans onderbelicht. The Revelation Of The Pyramids snijdt deze onderwerpen aan en laat vele experts aan het woord om dieper op deze materie in te gaan.

“However with over thirty-seven years of in depth research taking in sites from China, Peru, Mexico and Egypt, one scientist has as at last managed first to understand and then to reveal what lies behind this greatest of archaeological mysteries: a message of paramount importance for all mankind, through time and space.”

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *