Silent Weapons for Quiet Wars

swfqw

Het document Silent Weapons for Quiet Wars. Operations Research Technical Manual TM-SW7905.1 is een social engineering handleiding gevonden in een tweedehands kopieerapparaat in de tachtiger jaren van de vorige eeuw. Het geeft inzicht in de processen die de wereldbevolking manipuleren.
Download het document als .pdf:

Bill Cooper over Silent Weapons For Quiet Wars:

Zie ook: “An illusion it will be, so large, so vast it will escape their perception.”, Behold a Pale Horse en het topje van de ijsberg (boek), The report from iron mountain

  Deel dit bericht:

4 reacties

 1. Richard11 schreef:

  De auto katalysator is zo’n geheim wapen. Het zet benzine en diesel om in fijnstof en ultrafijnstof. De nieuwe generatie auto’s produceert zelfs 1000x meer levensgevaarlijk ultrafijnstof.

  Mede hierdoor hebben we alleen al in Nederland 5 miljoen chronisch zieken.
  Lees mijn verhaal hier:

  http://schafderenteaf.wordpress.com/2013/12/02/economisch-groei-en-5-miljoen-chronisch-zieken/

 2. Anoniem schreef:

  Silent Weapons for Quiet Wars is niet een ver van m’n bed show.

  Silent Weapons for Quiet Wars is niet ver weg, het is niet een ‘Alex Jones conspiracy’ , het is hier, in Nederland, vandaag, morgen, volgende week. Nieuwe wapens zijn ontwikkeld in de jaren 70-80, die worden sinds eind jaren 80 op gewone mensen getest en gebruikt, al sinds (Humanrights-man) Lubbers.

  Waarom weet men het niet?
  De pers is te ‘stom’, heeft onvoldoende natuurkunde in het pakket , zijn te politiek correct, ik weet het niet, ze ‘falen’ collectief weer eens magistraal (zoals we weleens vaker gezien hebben)

  Mensen krijgen elke dag meetbaar bijv. schokken door hun lichaam met tetanizatie wapens die soms effectief niet onder doen voor Abu-Graib praktijken. Universiteiten, ziekenhuizen, veel leden van de tweede en eerste kamer twijfellen hier inmiddels al lang niet meer aan, vermoed ik. Waarom de politie niets doet is me een compleet raardsel, volslagen de weg kwijt, geen duiding, corrupt, ik weet het niet. Veel van de internet blogs zijn overtuigd dat ‘law-enforcement’ opdracht heeft gekregen om de andere kant op te kijken bij uitoefening van deze georganizeerde misdaad.

  Het bijna balorige inhibitieloze misbruik staat onder geen enkele vorm van controle, heeft nooit onder enige controle gestaan. Zij die wat hobbieen en uit stierlijke verveling met aangepaste magnetrons andermans gezondheid vernielen, wordt geen strobreed in de weg gelegd, kennelijk betaald het bovendien leuk.

  Mensen die getarget worden eindigen in ziekenhuizen, worden invalide door de aanhoudende dagelijkse verstoring die deze systemen op calcium++ huishouding het hart en de bloedsomloop hebben. We zijn dus niet alleen meest afgeluisterde land sinds Lubbers, hebben geen gekozen burgemeesters, vermalen we klokkenluiders 20, 30 jaar lang als geen ander land, nee we hebben in dezelfde tijd (jaren 80) lijfstraffen ingevoerd. (12,5 % permanente invaliditeit)

 3. snoop4truth schreef:

  WORDS FROM THE AUTHOR OF “SILENT WEAPONS FOR QUIET WARS”

  CLICK ON EACH ATTACHMENT BELOW. THEN, CLICK ON THE POP-UP WHICH WILL APPEAR AT THE VERY BOTTOM OF YOUR COMPUTER SCREEN.

  Attached Files
  • File Type: pdf 1-Part I; Proof Van Dyke Wrote Silent Weapons.pdf (6.52 MB, 42 views)
  • File Type: pdf 2-Part IIa, Proof Van Dyke Wrote Silent Weapons.pdf (5.33 MB, 45 views)
  • File Type: pdf 3-Part IIb, Proof Van Dyke Wrote Silent Weapons.pdf (5.34 MB, 43 views)
  • File Type: pdf 4-Silent Weapons For Quiet Wars.pdf (4.55 MB, 43 views)
  • File Type: pdf 5-Fake Currency.pdf (1.59 MB, 32 views)
  • File Type: pdf 6-Phony Liens.pdf (3.79 MB, 29 views)
  • File Type: pdf 7-Psychiatric Illness – Part 1.pdf (5.52 MB, 39 views)
  • File Type: pdf 8-Psychiatric Illness – Part 2.pdf (5.86 MB, 34 views)
  • File Type: pdf 10-Lyle Hartford Van Dyke Bonus Features.pdf (3.41 MB, 31 views)
  • File Type: pdf 11-Bonus Features-.pdf (3.04 MB, 34 views)

  IF THE LINKS ARE DISABLED, SCROLL DOWN TO POST #3 HERE. REMEMBER, POST #3. Google “the hoaxes of Deborah Tavares” (in quotes), or click here. https://www.waccobb.net/forums/showthread.php?130336-THE-HOAXES-OF-DEBORAH-TAVARES-(CONSPIRACY-WEAPONIZED-WEATHER-FIRES-and-DEPOPULATION)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *