Docu v/d week #180 – The Eye of the Storm

Documentaire uit 1983 door voormalig ‘black projects‘ medewerker Stan Deyo over de wetenschappelijke innovaties voortgebracht uit Nikola Tesla’s werk.

bijbehorende boek als .pdf: Stan Deyo – The cosmic conspiracy (millennium edition)

Zie ook: Stan Deyo over anti-zwaartekracht en vrije energie (lezing), Montauk project, Philadelphia Experiment, Docu v/d week #160 – Montauk Chronicles, The Secret of Nikola Tesla (film), Docu v/d week #5 – The Missing Secrets Of Nikola Tesla, Docu v/d week #6 – Above Top Secret: UFOs, Nikola Tesla, Free Energy and Antigravity Technology, Ralph Ring over anti-zwaartekracht en vrije energie (interview), Vrije energie technologie

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *