Paus propaganda

jesuit pope
New World Order paus

De Jezuïeten zijn leugenaars en specialisten in mind control. Als we het op deze website hebben over de jezuïeten hebben we het over de 10% die de orde bestuurt en controleert. Vele jezuïeten zijn zich niet bewust van de corruptie aan de top zoals in vele (geheime) genootschappen het geval is. De Jezuïeten hebben het plan om ‘illuminati’ facties zoals de NAZI’s  op te offeren (wat op het moment gebeurt) en zich te presenteren als de redders van de wereld met paus Francis I als woordvoerder.

De nieuwe paus Jorge Bergolio (Francis I) wordt gepositioneerd om de agenda van de nieuwe wereld orde (beter gezegd de oude wereld orde) te voltooien. Het verenigen van alle religies tot een universele religie toegankelijk voor een ieder.

De controleurs zullen proberen een nieuw financieel systeem te introduceren dat in eerste instantie transparant en fair lijkt te zijn, maar dezelfde slavernij in stand houdt. Vrije energie zal niet vrijgegeven worden.

Dit is het plan van de controleurs, maar het zal niet slagen.

Het is aan een ieder om kritisch te zijn over het nieuwe financiële systeem als dit aan de wereld bevolking gepresenteerd wordt. Vergeet niet dat u geen monetair systeem nodig heeft als problemen van (kunst)matige schaarste eenmaal zijn opgelost door vrije energie voor eenieder.

De controleurs proberen paus Francis af te schilderen als een hervormer van de Rooms-Katholieke kerk. Zoals altijd zeggen de Jezuïeten het een en doen dan ze het ander. Ze zijn meesterspionnen en manipulatoren.

Hieronder een korte geschiedenis van de uitspraken gedaan door de eerste Jezuïeten paus en de MSM berichtgeving hierover:

Geld is de wortel van al het kwaad
http://www.news.va/en/news/pope-francis-warns-love-of-money-is-root-of-all-ev

De hebzucht van het heilige Romeinse rijk is de ergste die we ooit gekend hebben. De oneindige fraude van de Vaticaan bank en de BIS zijn de personificatie van hebzucht.

Homoseksuelen gaan niet naar de hel

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-23489702

De inclusiviteit van de Rooms-Katholieke kerk wordt hier onder de aandacht gebracht.

Verwacht dat binnenkort ook taboe concepten voor de kerk zoals reïncarnatie bespreekbaar worden gemaakt. Dit is om de boeddhisten aan boord te krijgen evenals de new age leer aanhangers te verenigen onder de nieuwe Luciferaanse wereldreligie.

Nog een voorbeeld van de poging van de Rooms katholieke kerk een wereldreligie te maken:
http://www.breitbart.com/Big-Peace/2014/06/08/Islamic-Prayers-Heard-at-Vatican-For-First-Time-as-Pope-Hosts-Israeli-Palestinian-Leaders-For-Interfaith-Prayer

Paus Francis de kindervriend

http://www.express.co.uk/news/world/440190/VIDEO-Adorable-moment-little-boy-hugs-Pope-Francis-and-refuses-to-leave-his-side-on-stage

Jorge Maria Bergolio wordt neergezet als kindervriend. Als deze man zo kindvriendelijk is waarom onderneemt hij niets tegen de stelselmatige verkrachting en rituele moord door organisaties verbonden aan het Vaticaan?

Het Vaticaan is de meest criminele organisatie van de wereld en verantwoordelijk voor het in stand houden van pedofiele netwerken binnen en buiten de kerk.

Hypocrisie is de grootste vijand

http://www.news.va/en/news/pope-francis-condemns-hypocrisy

Het lijkt ons vreemd dat een functionaris van het heilige Romeinse rijk het woord hypocrisie in de mond durft te nemen. Als het Vaticaan iets is dan is het hypocriet!

Het Vaticaan heeft de middelen om armoede wereldwijd per direct te beëindigen maar weigert dit te doen totdat ze hun frontman Francis I dusdanig gepositioneerd te hebben, zodat hij als redder van de wereld wordt waargenomen. Het Vaticaan kan alleen maar geven wat ze ooit van anderen geroofd hebben. We hebben het hier over de ergste imperialistische organisatie die de moderne geschiedenis gekend heeft.

Persoon van het jaar

person of the year pope francis 1
man of the year hitler Stalin

Wie leest er überhaupt nog print media? Man of the year net zoals Adolf Hitler en Josef Stalin. Beide Jezuïeten orde marionetten worden gepromoot door de Jezuïeten gecontroleerde media.

Zie ook: De priester achter de troon, De Jezuïeten en de zwarte Paus, Quotes betrekkende de Jezuïeten orde, De tyrannie van het Vaticaan (lezing), Docu v/d week #92 – The Jesuits Behind the Door, Satanisch kindermisbruik, De pauselijke bloedlijnen (afbeelding), Jezuïet als paus

  Deel dit bericht:

4 reacties

 1. Geus schreef:

  De romanistische antichrist is veel erger dan u beschrijft, maar ik vind dit wel een erg goed artikel.

  Wat ik bedoel is, dat de meeste armoede door Rome opzettelijk wordt georganiseerd. Armoede heeft veel voordelen. Mensen kunnen geen wapens kopen om zich te verdedigen, mensen kunnen gemakkelijker ontvoerd worden in slavernij als ze arm zijn, gemakkelijker om te kopen. Prostitutie wordt een bedrijfssector als er genoeg armoede is, want sommigen moeten in de prostitutie werken om te overleven.

  Feitelijk is dit zichtbaar bij missie werk. Een autonoom volk dat haar eigen manier van overleven heeft, een eigen geneeskunde, wordt afhankelijk gemaakt van dure romanistische geneeskunde, de eigen geneeskundigen door de Katholieken verbrand als heksen. Regelmatig ziet men deze eeuw nog dergelijke openlijke heksenverbrandingen door de Katholieken in Afrika. De oorlog tegen de Drugs is ook een manier om opzettelijk armoede te maken, want als de harddrugs erg voordelig zijn, dan behoeft een verslaafde niet te stelen of in de prostitutie te werken.

  Daarnaast is het ook zo, dat alle militairen van Rome profiteren van de Pontifex Maximus. Ik bedoel, politie wordt nodig door de oorlog tegen de drugs, terwijl politie zijn vele malen veiliger is, dan werken in andere sectoren. Politie strijkt op, behalve haar toegewezen salaris, ook een positie waar men steekpenningen kan afdwingen, kan chanteren, kan samenwerken met allerlei geheime diensten, mensen kan afschieten en er mee wegkomen, het is een baan die enorm veel voordelen heeft. Gratis training, geen rugklachten of giftige stoffen, veel macht over anderen, de bevoegdheid zich geen moer aan te trekken van wet of gebod, slechts de verhaaltjes van de officier behoeft men uit te voeren. Veel politie agenten ontvoeren kinderen in Nederland, elk kind levert duizenden Euro’s op.

  Politie is opgezet door de Katholieke Adel in Europa. Adel zijn heeft natuurlijk ook nogal veel voordelen, maar oprechte adel vertegenwoordigd een volk. Dit zal Rome niet toelaten, dus de Adel wordt gedwongen tot landverraad, zoals we dit zo duidelijk zien bij het Huis van Oranje, om te overleven.

  Ik zal deze twitteren, want die lui op twitter die ik tegenkom, net als te lande, ze zijn onwetend over hetgeen ze menen te vertegenwoordigen. Onwetendheid is het krachtigste wapen van het Katholicisme, daarom verbied het Vaticaan het ook waar maar mogelijk om de Bijbel te lezen.

  Eenieder die de Bijbel leest ziet hoe antichristelijk de paus is. Ook de geschiedenis verteld dit. Ik merk regelmatig dat niemand in Nederland weet wie Erasmus eigenlijk was, hoewel ik dat weet van een Jezuïet die schreef hoe het werk van Erasmus gecensureerd wordt in de westerse cultuur. De Instituten van de Christelijke Religie van Johannes Calvijn kan men wel beschouwen als een gecensureerd boek in Nederland. De mensen weten niet wat ze missen, de realiteit is zo vele malen mooier dan de fictieve aflaten van Rome, de Euro’s. Twitteren over Euro’s betreft Griekenland, ik vraag me af of de Orthodoxen eigenlijk wel wel in deze aflaten geloven als de bron van het bestaan, zoals de mensen in Nederland dat doen.

  Achterlijkheid is schandelijk.
  En mensen die achterlijk zijn, die weten het niet.
  Achterlijk betekend meen ik toch slechts onwetend.
  Door deze achterlijkheid zijn de mensen medeplichtig aan ernstige misdaden.

  Of homo’s naar de hel gaan, ik ondersteun enigszins wat er hier is gezegd, het lijkt me niet zo eenvoudig. Homo’s zijn vaak vriendelijker dan mannen die dit land plunderen om indruk te maken op vrouwen. Goed punt eigenlijk, want Sodom en Gomorrah wordt in het verhaal van Lot toch beschreven als een plek waar veel verkrachtingen plaatsvinden. De mensen daar willen de Engelen die Lot bezoeken verkrachten, Lot biedt vervolgens zijn dochters aan om de bezoekers te beschermen, wat gelukkig niet behoefde uitgevoerd te worden. Lot’s vrouw veranderde in een zoutpilaar, een vrouw die haar plek had geweten zou gehoorzamen. Ongehoorzaam zijn aan de Schepper, volgens mij heb ik het nog nooit overwogen. Gehoorzamen is leuk, niet kunnen gehoorzamen altijd een groot verdriet.

 2. Gertrude schreef:

  Ik weet niet wat ik ernstiger vind. Het artikel of de reactie. Vrouwen dienen te gehoorzamen? Als men googled vind men dat er in de tijd van Abraham atoomoorlogen waren in die regio. Dus het veranderen in een zoutpilaar lijkt een logische reactie te zijn op het kijken van dichtbij naar een atoomexplosie, zoals in Hiroshima. Homomannen zijn aardiger dan heteromannen? Ligt er maar aan wie ze zijn van beide groepen. En wie denkt dat hoge heren geen homo zijn, zoals het tegengehouden proces tegen van Demmink, waar Prins Bernhard, Prins Claus en anderen genoemd worden is toch wel erg achter met het bijhouden van informatie. De bijbel is geschreven door Free Masons. De King James editie geschreven door een 33 graads Vrij Metselaar, King James. Interessant is dat ik ooit die, een erfstuk van mijn vader, spontaan open sloeg en vond dat ooit vrouwen de regeerders over Jeruzalem waren, maar dat God die macht van hen afgenomen had omdat ze aan magie deden. Gehoorzamen of OBEY het motto van de Illuminati. Een vignet waar Russel Brand mee poseert. Russell Brand vlgs insiderinformatie een Illuminati, disinformatieagent. Voor het Christendom was alle land in bezit van vrouwen. De Rooms Katholieke kerk heeft dat allemaal afgenomen en vrouwen gereduceerd tot eigendom van mannen, zij het vaders, echtgenoten, broers, zonen of broers van dode echtgenoten. Minder dan slaven dus. In het Griekenland van Plato opgesloten in hun huizen en in de ideologie van Plato niet gerechtigd tot stemrecht. De katholieke bijbel ooit geschreven of gecompileerd door de jood Joseph van Arimethea Flavius, protege van Caesar Flavius. Alle Caesars in die tijd waren God en zijn zoon Titus , was zijn naam als ik me goed herinner, de metaphoor voor Jesus, die de tempel van Salomon verwoestte. Wie de bijbel onderzoekt vind dat heel veel uitspraken volkomen met elkaar in tegenspraak zijn. In de aramaic bijbel bestond het boek Openbaringen niet. Bij een vertaling dwong de uitgever de vertaler in engels om dit boek toe te voegen. Openbaringen het boek wat als voorspelling gezien wordt van wat te komen staat. Een duizend jarig rijk, geregeerd door Israel en de beloofde Rapture, die technologisch in deze tijd uitgevoerd kan worden. Een hologram van Jesus en Maria toevallig ontdekt op Google Earth boven een weg in Switzerland. Elk volwassen mens dient haar of zijn eigen verantwoordelijkheid te nemen en niemand blindelings te gehoorzamen. Het resultaat daarvan zien we terug in oorlogsmisdaden en andere gruwelijkheden en de geinternaliseerde onderdrukking van alle vrouwen. Madonna of hoer en in deze tijd soms de positie van de intelligente heterae in de europeese unie de meelopers van het mannelijke bolwerk, wat letterlijk aangestuurd wordt door de grote zakelijke leiders van de wereld, die letterlijk nieuwe wetten dicteren. Erger dan een verkrachting, erger dan huishoudelijke mishandelingen, zijn standpunten van mannen die stellen dat de vrouw de man dient te gehoorzamen. Ben teleurgesteld dat deze site dit standpunt niet gecheckt heeft en niet verwijderd heeft. Het uiten van onderdrukking van anderen behoort niet tot de vrije meningsuiting, die hoort gebaseerd te zijn op kennis en feiten. Wie naar de ontwikkeling van een embryo kijkt weet dat het vrouwelijke het oorspronkelijke is. Net als in de oude Ierse mythen vrouwen de goden waren die kennis over granen en andere zaken met de bevolking aldaar deelden. Vele namen van godinnen zijn door de katholieke kerk veranderd in mannelijke namen. Antieke godinnen worden afgeschilderd als hoeren, de hoer van Babylon bijv. Te makkelijk vind ik zelf. Ishtar, ISIS of een van de vele andere namen had grote macht, werd gezien als de hoogste in het pantheon. Ik reserveer mijn mening en interpretatie daarover, wetende dat alle geschiedenis, kennis door de Illuminati/Vrij Metselaars gefalsificeerd is als bewezen door een stel historische onderzoekers.

  • Vrije Wereld schreef:

   Ben teleurgesteld dat deze site dit standpunt niet gecheckt heeft en niet verwijderd heeft. Het uiten van onderdrukking van anderen behoort niet tot de vrije meningsuiting, die hoort gebaseerd te zijn op kennis en feiten.

   Blijkbaar snapt u niet wat vrijheid van meningsuiting betekent. Deze site respecteert dat iedereen een ander perspectief heeft. Het is niet aan ons om reacties op feitelijke juistheid te controleren, en al helemaal niet om onjuistheden te censureren.

   Een vrije wereld vereist een open geest. Hopelijk laat u uw waarheidsvinding niet belemmeren door alle tegengestelde meningen en informatie.

 3. LaTechno schreef:

  Te veel : onderdrukt,wetten,adel in welke form dan ook,politie,aandacht wat we moeten doen volgens,a,b,c politieken en hun visie op de wereld en of plaatselijke beslommeringen.
  Die tijd is aan het krimpen in ons voordeel als “simpele zielen die hier rondlopen.”
  Een eigen blik op de toekomst is wat eraan komt, hierop kun je je gaan voorbereiden.
  In mijn ogen….is de kerk in het algemeen de grote boosdoener die blijft aanhouden dat hun visie de enige is en juist. Let op”IK heb niets tegen een geloof zolang dit je vrije wil laat voor wat ie is….van jou mee te doen wat jij wilt wanneer jij dit wilt en hoe je dit wilt…en ieder die dit tegen spreekt heeft slechts gevoel van ike eerst en dan de rest…..zoals boven genoemden.
  Bouw je eigen wereld op jou eigen pilaren gesteund door jou eigen geloof eentje waarin jij je eigen hoofdrol speelt. Pas dan kun je je medemens gaan voorzien van advies/hulp maar pas als zij hierom vragen./ laten zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *